Eailesi4 Temiz içerikli olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz güzel yavrularınız için 🥰 seviyorlar mi Ben genelde içim yada pınar tercih ediyorum
Deletedmom_110 Eailesi4 2 dir sok ve bim harici market yok biminkiniii aldım çok güzel normalde içim sütaş pınar kullanıyorum kefir de bu sefer sütaş aldım normalde altınkılıc alıyorum
denizprenses1912 Eailesi4 şimdi gelir "evde yap daha sağlıklı"cılar 😂 ben kiri marka kullanıyorum,bazen de Pınar labne alıyorum canım çünkü araştırdım ve ikisi de temiz içerikliymis.
Eailesi4 Pamukbaby maşAllaj size kefiri nasıl yapıyorsunuz ben yoğurtlarını hala yapıyorum ama peynir labne yapmayı bilen bıraktım alıyorum 🥰
_tuuggcce_ Ben labne harras veya pınar organik olanı alıyorum. Kefir olarak doktorumuz altınkılıç alabilirsin demişti. Daha hiç kefir vermedim ama
Eailesi4 _tuuggcce_ hiç duymamıştım görürsem denemek isterim sade kefir ikiside seviyor küçüklükten alıştılar 🥰
Eailesi4 Deletedmom_110 temiz içerikli mi bilmiyorum doktorumuz bizede içim ve pınar tercih edebilirsiniz demişti ☺️
Eailesi4 denizprenses1912 kiri yı hiç denemedim deneyeceğim 🥰 Gelsinler her çocukta her annede özeldir 🤗
Eailesi4 Deletedmom_98 ben hep sade alıştırdm gerçek tadını alsınlar diye yemedikleri şeyleri yedikleriyle şeylerle karıştırıyorum tabi 🥰 Karadut özü hangi marka tercih ediyorsunuz
Eailesi4 tantuniayrangerisiyalan evet biogurme denedim güzeldi altınkılıç çok yazan olmuş ilk defa duydum ilk gördüğümde alacağım 🥰
Pamukbaby Eailesi4 kefirin mayasını ziraatlerin satış yerleri oluyor oradan temin ediyorum mayayı güzel bakıp kullandığımda 1 sene felan götürüyor beni
_tuuggcce_ Eailesi4 nasıl veriyorsunuz? Benim bebeğim 8 aylık. Biberon reddimiz var biberon ile içiremiyorum. Suyu bile yavaş yavaş yeni alışmaya başladı 🤗
nazlii1_ Eailesi4 Evet kendimde içiyorum daha güzel içiliyor laktozlu olanlarin tadı acı gibi geliyo bana