Glybskl Bebeklerinize kullanıpta şikayet yaşadınız mı acaba? Pedia d ve monovit denedik ikisi de mahvetti çocuğumu
Mirac_21032019 Glybskl aylardir ocean kullaniyoruz biz hem d vitamininde hemde demirde cokta memnunuz
Babybaby45 Glybskl nasıl yan etkisi oldu ki mafetti bn sağlık ocagnın verdigini kullanıyorm monovit i ne şikayetinz oldu
Zeynep_sare19 Glybskl benım bebgım ıkı aylık bende sağlık ocağının verdıgı dvıtamını kullandım kullanmaz olaydım mahvettı çoçuğumu şimdi ocean kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım Allah’a şükür
Melekkamer Mirac_21032019 merhaba ocean Demir damlasını günde kaç defa veriyorsunuz. Kızım 4.5 aylık benim. Sizinki kaç aylık
Glycn edaydogan gunde ne kadar veriyorsun canim bende o dvite gecmek istiyorum icerigi temiz oldugu icin
Didemxy edaydogan ocean 400 kullanıyorum ben fakat sprey şeklinde kullanıyorum siz neden damla kullanıyorsunuz öyle daha mi iyi acaba ?
Glybskl eminesbr devletin verdiği iki tane berbat yaptı bende bugün özel olarak aldım bakalım inşallah bu iyi gelir şikayetçi olan okumadım bu vitaminle ilgili
annesininaslani Ndderdem canım kabızlık falan yaşadın mı bende aldım kullanmaya çekiniyorum kan ilaçlarında kabızlık sorunu oluyormuş diye duydum
Ndderdem annesininaslani evet yasadım 1bucuk 2 gunde bir anca yapıyodu tuvaletini. doktor 6.aydan ıtıbaren kullanmaya başla dedi
annesininaslani Ocean kullanıyorum monovit i ilk verdiğimde bebeğim çıldırmıştı çok ağlamıştı doktora sorduk denk gelmiştir alakası yok dedi burda o okudum herkeste aynı sorun olmuş