Symaasolakk Kızlar merhaba yaklaşık 5 ay önce doğum yaptım. Hamileyken gözaltım da ufak ufak yağ bezeleri oluştu doğumdan sonra geçer dedim ama geçmedi ne yapmam gerekiyor fikri olan var mıdır acaba?
1gunes Symaasolakk aslinda sikilmamasi gerekiyor ama ben sıkmıştım gözümün kenarinda vardi bazı cild temizlik videoların da goruyorum igne gibi biseyle delip çıkarıyorlardi
susunbebekuyuyo Symaasolakk göz çevresi estetiği branşı olan göz doktoruna koterle yaktırdım benimde 2. Hamileliğimde oluşmuştu 1 sene olacak ne bir iz ne bir tekrarlama hiç bir şey yok
Symaasolakk 1gunes benimkiler çok küçük nokta gibi gibi müdahale edemem cildiyeye gittim doktor lazerle silinir ama iz kalır yanık lekesi gibi dedi
1gunes Symaasolakk aa onu bilmiyorun yani cok kucuk ise benim ki kürdan ucu gibiydi ben mudahele ettim gecti
papatyakizim Benimde var yaa sornadan çıktı uyuz olmuyo değilim Allah başka dert vermesin doyorm ama bide dogumdn sorna çillerim çıktı 4 yıl olucak çillerim geçmedi yağ bezeleri sornadan çıktı 8 aydır geçmedi