Zinnetnur Meri-Mel genetik faktörler çok etkili işte bizim fıtratımızda var hep kıyaslama yapmak malesef sağlığıyla ilgilş bi problem olmadıkça olsun 70 cm olsun 80 cm ne farkeder 😀
Meri-Mel Zinnetnur Öyle bir zaman üzülüyorsunuz sonra gülüp geçiyorsunuz çünkü sağlık faktörü devreye girince boy bos kilo mühim değil de sağlıklı oluşu sizi mutlu ediyor Rabbim her birimize yavrularimiza sağlık sıhhat huzur versin en önemlisi 🙂❤️
Gulsen54 Ozlem35erdemir kaynana faktöründen kesildi inanılmaz sinir bozucu bir kadın hakkımı helal etmiyorum
Ozlem35erdemir Gulsen54 ay sorma çocuk yoğun bakımda kaldı mama vereceksin dediler mama verdim kaynana konuşmaya başladı biberona alıştı biberona diyip durdu sitres yaşadım
pinar61 Ozlem35erdemir ay masallah bizimki de öyle Kızım var kilo 8400 kilo yok diye doktorlara gittim bana boylu bı çocuk olacak dedi takilma dediler hep şimdi rahatım cinsiyet i ne
aymtii Ozlem35erdemir 4 ay kontrolünde 69 cm 8 kiloydu. Doktorum bana sadece “ Hızlı bir gelişimi var” Dedi ve bitti. Tüm sülale uzun. Bizi normal görüyorsa doktor sizinki de normaldir diye düşünüyorum 😂