cahillesohbetikestim Kocamdaaakocammm ay özür dilerim aşkım görmedim ben hiç napıyorsunuz papayla mami nasıl koca adam olmuşlardır☺️🥰❤️
Kocamdaaakocammm cahillesohbetikestim İyi şekerim sen napiyosun nasılsın 🥰😍 ahh kocaman oldular teyzesi 🥹🥹 senin paşlar nasıllar
cahillesohbetikestim Kocamdaaakocammm büyüyorlar bizimkiler de ben de alıştım tempoya iyiyiz çok şükür 😂
cahillesohbetikestim Kocamdaaakocammm büyüdü büyüdü 14 aylık olmak üzere yürümeye de başladı taö bir savaş alanı ev 😂
Kocamdaaakocammm cahillesohbetikestim Ohooooo Allah kolaylık versin knkaa 🙏😂 kocaman adam oldular yaa 🥹🥹
Kocamdaaakocammm Lazerlimunafik Kabul olan kişiler de warmis ben ilk defa yaptım bakalım olucak mi 😂😂
mylittlebabbym Lazerlimunafik annem ve ben senelerdir yapiyoruz hepte kabul oldu. Niyet önemli. İnanmadan yaparsan gerçekte olmaz :)
Lazerlimunafik Kocamdaaakocammm Böyle şeylere pek inancım yok dilek vs gibi şeylere tabi olanlara saygı duyarım ☺
Kocamdaaakocammm Lazerlimunafik Bende ilk defa yaptım cnm bilmiyorum o yüzden 😊 Tabikide saygı duymak gerekiyor 🫶