asligdr Ben 1 yıldır v12 absolute kullanıyorum ilk ay başlığı bozuldu neyse yenisini yolladılar sıkıntısız 2 ay öncede kendi kendine durmaya başladı servise yolladık bizim süpürgemiz gold renkli gold renk olmadığını turuncu ile ana gövdenin değişeceğini söylediler kabul etmedik hatta stoğa girene kadar bekleriz dedik ama bizim onay vermediğimiz halde turuncuyla değişip göndermişler süpürge geldi 2 odayı süpürüyorum şarjı bitiyor hemen servise gitmeden böyle bir sorun yoktu üstelik bize tekrar gönderilen kutuyu görseniz o kadar pis ve iğrençtiki ki eve bile sokmadım tekrar sevişe gitti bu seferde bir sorum yok denildi kargo geldiğinde bide ne görelim ürün kırılmış boruyu çizilmiş en son perşembe günü aradılar hala gövde değişelim diyorlar eşimde asla kabul etmiyorum ya sıfır ürün ile değişim yaparsınız yada şikayet ederim dedi cuma günü arayıp ürünün değişim yapılacağı söyledi ama 2 aydır bizi o kadar yıprattılar ki eşim süpriz yapıp almıştı çok pişman oldu asla önermiyorum Dyson asla muhatap kimse bulamıyorsunuz