annebebek5200 Diyet kahvaltıları yapıldı mı Arkadaşlar Benim ki böyleydi. Sizlerde atın da fikir olsun..😊
FmBetull annebebek5200 Bende diyetteyim ama eltimde olduğum için birazcık farklıydı.Normalde her sabah kahvaltım sizinkiyle hemen hemen aynı☺️
minikoglummmmm annebebek5200 ben Sabah ilk diyet çayımı içiyorum saat 11 de yeşillik ağırlıklı kahvaltı yapıyorum cnmm birazdan gelirim bende
Neslihann37 annebebek5200 bende diyetteyim ama artık sabah kahvaltı yapasim gelmiyor kahve ya da çayla gecistiriyorum iştahım kapandı gibi. Öğlen de salata ya da dünden kalan Yemegi yiyorum akşam da çorba salta yogurt ya da tavuk köfte tarzı yiyorum. 1 ayda 5 cm incelmişim 4 kg vermişim
FmBetull annebebek5200 Birde suyu yemeklerden yarım saat önce içmek gerekiyor aynı anda içilirse hem iştahı açıyor hemde mide genişlemesine sebep oluyor😊
mom-1 Geç yapmışsın diyet için kahvaltını afiyet olsun😊 bende dün diyetisyenle basladım 9 da kahvaltımı yapmıs oluyorum sabah😊
annebebek5200 mom-1 ben de normalde 9 , 9 buçuk gibi falan yapıyorum ama bugün bebeğim uyumadı huzursuzlandi o yüzden önce onu uyuttum öyle yaptım
Melek34011 mom-1 neden öyle dedinizki bende 11 gibi yapıyorum öncesinde iştahım olmuyor ama kahvaltıdan sonra kahve yanına meyve çerez yiyorum sonra akşam yemeği yani arada hiçbir şey yemiyorum acaba öğün saatlerim mi yakın
oglumubeklerken mom-1 aralıklı oruç yapıyorum 12de bile kahvaltı yaptığım oluyor ve diyetisyen ile bende 37 kilo verdim yani diyet kahvaltısı 9da olmalıdır diye bir kural yok 🙃
annebebek5200 mom-1 minikoglummmmm Neslihann37 Melek34011 Aayyssnnrr papatyakizim Akşam yemeklerini paylaşın hadi hanımlar
Elif_mihra Ben varım ama benimkinde rezene çayı dereotu peynirin üstüne çörekotu var ve tahin de var emzirdiğim için
annebebek5200 FmBetull ilk aç karnına bir bardak limonlu su , diyet kahvesi içtim. Kahvaltıyla birlikte çay içtim. Suyu 2,5 3 litre falan gün içi tüketiyorum. ☺️
Neslihann37 annebebek5200 aaa sen benden daha hızlı vermişsin maşallah ben bu yememeyle çok yavaş veriyorum gün icierisinee oğlumu dışarı çıkarınca yürüyüş yapsamda cm olarak incelmişim sadece bana etkisi iştah kapanma oldu
annebebek5200 Neslihann37 ben pek yürüyüş yapamıyorum ya sadece böyle yediklerime dikkat ediyorum + 2,5 3 litre su + sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce diyet kahvesi içiyorum tok tutuyor