Ysmn22 Kızlar bebeğimin ayak baş parmağında tırnak batması var. Derisi şişmiş fito krem sürdüm. Baskı yapan tırnağın kenarı kesildi ayakkabı felan giydirmiyordu. Başına gelen var mı ne önerirsiniz ?
Merveio14 Ysmn22 benim kızımda da var, doktor duş sonrası parmağını iki tarafından yanlara ayırarak tırnağı düz kesmelisiniz düzelir dedi. Umarım yanlış tarif etmedim
Papatya1234 Ysmn22 benimde bebeğimde olmuştu tırnağı kendi kırılıp kopmuş batma yapmıştı kızarıklık oldu fucidin antibiyotikli krem verdi doktorumuz işe yaradı doktorunuza sorup yazdırın faydası olacaktır
busraalanya Ysmn22 YouTube da Osman gönülal ın bebekte tırnak batması videosu var ben doktorun dediğini uyguladım ve geçti tavsoye ederim
layezal Osman gönülal tırnak batması ile ilgili video yayınlamıştı. Masaj yaparak batan tırnağa nasıl müdahale edilmesi yönünde. İstersen ona bi bak canım. Geçmiş olsun minik kuzuya 🦋
betussbugraa 3 kez yaşadık ve doktorumuz sürekli tekrar eder dedi bacoderm kremle her seferinde 2 günde iyileşti
_serapmila_ Ysmn22 merhaba ben podologum bebeklerde tırnak batması yanlış kesmekten yada tırnakları ince olduğu için kırılmasından kaynaklı oluşur mutlaka düz kesmelisiniz batıyor diye tırnaklarının yanlrını kesmeyin elma sirkesiyle sarın antibiyotik görevi görür dezenfekte eder