adianne biimiyomyardimet çok haklısın canim hayır hiç gözlerinde kısma olmadı yapmıyor dediğim gibi yeni yeni o testler yapıyoruz 2 metreden sonrası filan çıkartamıyor ne olduğunu yanımıza gelip bakıp öyle söylüyor
nino33 adianne malesef genetik bende de mıyop var ılerı düzeyde bızde o yüzden göz kontrollü ne götürdük orda öğrendik hemen aynı gün gözlük kullanmaya başladik çünkü doktor gız tembelliği ve saşılık meydana gelebilir dedi
Dimplesbaby Benim oğlumda bu sene çıktı meğer çocuk uzağı göremiyormuş 6 numara birde nasıl fark edmeekdik bende bilmiyorum genetik dedi doktor ama bizde gözlük kullanan çok yok göz tembelliği varmış çok şükür şaşılık yok
adianne Dimplesbaby çok geçmiş olsun peki kaç derece çıkmıştı hatirliyormusunuz Rutin kontrol yapmak lazım hersey fark edilmiyor dışardan 😢
Boncuk-anne Dimplesbaby 7 kuşağa kadar çekebiliyormuş bende bizim sülalede ilk gözlüklüyüm ilk okulda sınıf öğretmenim fark etmişti 1. Yada 2. Sınıftım. Allah çaresi olan dertler versin
Dimplesbaby adianne 1 yaşında hiçbişey yoktu bu sene 5 yaşındaydı işte 6 derece çıktı bizi 4 derece gözlükle başlattı doktor
Dimplesbaby Boncuk-anne bizimkinde anaokulu taramasında çıktı Şuan nasıl sizin dereceniz gözlük kullanımında durdu mu yada gerileme oldu mh
Kahveseveranne adianne genellikle bebeklik ve çocukluk döneminde göz bozulmaları çok hızlı ilerliyor yani evet bir anda o kadar bozulmuş olabilir. Gözlük kullandığı sürece çabuk düzelme gibi bir şansı da var ama canınızı sıkmayın ve detaylı muayene olması için ikna etmeye çalışın
adianne Kahveseveranne asla ikna olmuyor gitmeden bir kaç gün önce güzelce konuştum herseyi oraya gidince sevdiği şeyleri çantaya koydum ama yok ya asla yanaşmıyor deli gibi ağlıyor o kadar çaresiz kalıyoruz ki evde oyuna çeviriyoruz doktorculuk oynuyoruz ama yok 😢
begonviller adianne miyopi sürekli artan birşey ama özellikle çocukların hızlı büyüme zamanlarında numaranın fark edeceğini söyledi bize prof 3 4 5 yaşlarında numaranın çok değişmeyeceğinden bahsetmişti zannetmiyorum kızınızın yüksek miyopi olduğunu
adianne begonviller umarım Dediğiniz gibidir çünkü iki farklı hastane 1 ay arayla çok fazla farkla sonuç çıkartırlar 🥹
Boncuk-anne Dimplesbaby benim gerileme olmadı yavaş yavaş hep arttı. 1.25 /1.50 ile başladı şuan 3. Bi arkadaşımla aynı anda başladık gözlük kullanmaya onun azalıp gözlük kullanımını bırakmıştı
Rukiye-123 adianne canım benimde oğlum 9 aylık bir gözü 2 dlgeri 3 gözlük verdiler bize de birde göz bandı verdiler sol gözünde kayma oluşmuş
alin12_ adianne benim kızım 2.5 miyoptu. İlkokulda diye gözlügünü düzenli kullanmamıştı. Begenmiyordu. Yeni gözlük almak için tekrar doktora götürdük 6 olmuş. Hemen artabiliyor numarası. Simdi düzenli hiç cıkartmadan kullanıyor. Bende de var mıyop. Genetik oluyo
adianne nino33 anestezi ile ölçüm yapılacak ama bizim asla burun akıntımız geçmediği için anestezi iptal etti 3 defa tekrar başvurduk günü gelmesini bekliyoruz 😢