NatashaRomanoff Onu hangi konuda uyarırdın? Ben; gelecekte herkesi kendin gibi zannetme, temkinli ol birazcık derdim.
SevimliHayaletCasper NatashaRomanoff yeme derdim tut azcık boğazını yedin yedin doymadın derdim. Gerçi şuanda diyorum ama bişey değişmiyor 😄
Madamehappyyyyy NatashaRomanoff Dikkatli ol her şey geçecek buna İnan ve kimseye koşulsuz güvenme. Hayatta ki en önemli kişi sensin.Kendini sev. ❤️
SevimliHayaletCasper NatashaRomanoff bende gayet dramatik. Göbeğin süper mario gibi olacak memelerini dizinle sektirebileceksin falan yani son derece hüzünlü 😭😭
Madamehappyyyyy NatashaRomanoff 😀Şuanda bunların hepsi halloldu zaten 18 de her şeyi çok düşünen kendini üzen ben için öyle söyledim.
buglemss NatashaRomanoff keşke aileme kendimi bu kadar ezdirmeseydim. Ve ona şunu derdim sen çok güçlüsün
NatashaRomanoff buglemss her ailenin dinamitleri farklıdır, belki de sizi bugünkü siz yapan zamanında yaşadığınız o ezilmelerdir. Bundan sonra güçlü olun “neler neler atlattım” diyin yürüyün yolunuzu 🌸🙏🏻
bitboylum NatashaRomanoff dakin evlenme,ne olursa olsun kendi hayatını kur derdim o zamanlar bir kere yapmıştım ve iyi ki de yapmışım şimdi çocuğum var canı sağ olsun ama onun dışında her şey çöp
NatashaRomanoff bitboylum Allah evladınızı size, sizi Ona bağışlasın. Yaşadığımız her şey netice de bir tecrübe. Umarım bundan sonrası güzel olsun 🙏🏻🌸
Sese NatashaRomanoff elinde imkanın varken böyle anlayışlı bir ailen varken yaşa hayatını bu kadar kuralcı olma sev aşık ol hata yap ama yaşa kendi kabuğundan çık derdim. Malesef o yaşlarda sebebini bilmediğim bir şekilde kendimi 40 yıllık ev hanımı gibi ev işlerine vermiştim 🤣🤣🤣🤣
buglemss NatashaRomanoff Allah razı olsun gerçekten insanın birinden şöyle iki kelşme motive edici şeyler duyması o kadar kıymetli ve güzelki benim için
Birdunyabircennetannesi NatashaRomanoff Hiçbir şey demezdim oturur ağlardım Gelecekte çok ağır acılar yaşayacaksın sen çok güçlüsün derdim
NatashaRomanoff Birdunyabircennetannesi Benimde gözlerim doldu sayenizde. 🫂 Hayat hepimiz için farklı bir serüven. Allah sabır versin yaşadığınız her acı için. Şimdi ama yavrunuza tutunun. En çok onun size ihtiyacı var 🩷