HurremSultannn 🧡Kızlar kullandığınız balık yağı önerisinde bulunabilir misiniz? 🧡Ne gibi faydalarını gördünüz, kaç yaşında kullanmaya başladınız? 🧡 Bebeğinizin iştahını açmaya bir faydası oldu mu? 🧡 Şurup ve jelibon arasında vitamin farkı varmı?
Balyanak_19 HurremSultannn tek bildiğim Ocean balık yağı öneriliyor genelde doktorlar tarafından hafta da iki kez eğer balık yiyorsa gerek yok ama yemiyorsa balık yağı kullanılmalı. 1 yaştan itibaren kullanılıyor diye biliyorum bence faydası var diğer soruları pas geçiyorum
Ardenaden HurremSultannn möllers frutti cok guzel kizm severek iciyor.Istah acti bizde 2 yasnda baslasik biz daha erkende baslanabilir balik cok tuketmiyorsa
Cinarinannesi23 HurremSultannn benim oğlum 18 aylık ben sağlıkciyim. Hastanede arkadaşların da önerdiği ve kullandığı zadevital OMEGA 3 yer fıstıklıyı aldım 5 gündür kullanıyorum hem zeka gelisimi için hemde iştah açıcı özelliği olduğu için doktorumuza da danıştım günde 1 kasik verebilirsin dedi. Kaç gündür bebegimin iştahı açıldı sürekli herşeyi tukuruyordu yemiyordu devam sütünu içiyordu ek gıdayı hep reddediyordu. Şuan devam sütünu bıraktı ve yemek yemeye başladı şimdilik iyi gidiyor 😀 bakalım kilo aldiracakmi
livanurvealpinannesi61 HurremSultannn möllers kullandım ilk ama epa dha değeri düşük malesef. Epa dha değeri yüksek olmalı. Youplus kullandım oda çok iyi. Şuan wellcare kullanıyorum içeriği temiz epa dha değeri yüksek. Jelibon olanların vitamin değeri düşük içeriği temiz değil. Wellcare youplus en iyi markalar. Balık yağı bizde iştah açmadı. Balık yemeyince kullanıyorum.
HurremSultannn Ardenaden iki buçuk yaşında kızım. Oğlum bir buçuk bu ay ikisine de jelibon şeklinde olanı almayı düşünüyorum
Ahsenneguzelguluyorsun Cinarinannesi23 Balık yağını ne zaman kullanmaya başlamaliyiz benim kızımda da iştahsizlik var.
Cinarinannesi23 Ahsenneguzelguluyorsun 1 yaşından sonra baslayabilirsiz. Ama benim oğlumun değerleri iyi olduğu için ben erken başlamadım. Ama arkadaşlarım 1 yaşından sonra başlamış doktorumuza kendim danistim bu OMEGA yi kullabilirmiyim diye kullan dedi.
beceriklianne42 livanurvealpinannesi61 mollers epa DHA daha yüksek cnm 600 400 mollers youplus 320 230 emin. Mıısn ben mi yanlış baktım . Eczacı arkadasa sordum oda möllers yüksek dedi bize
mylittlebabbym Bende yeni aldım ocean balık yağı ve vm vitamin şurubu. Benim kız çok iştahsız. Umarım iştahına iyi gelir.
Cinarinannesi23 kirikkalp yok omega gibi takviye edici gıdaların hiçbirini devlet karsilamiyor ozel alınıyor
mylittlebabbym Neslihann37 evet emiyor ama daha 1 yaşında, şimdi memeyide kesersem bu sefer bide yemekte yemezse diye korkuyorum. En azından emiyor diye için rahatliyor :(
Neslihann37 HurremSultannn bana iki doktor mollers önerdi haftada iki üç kez veriyoruz. Onun dışında balık yediği zamanlar yağ vermiyorum. İştahı konusunda mama meme biraktiktqn sonra artmıştı ama bana sanki balık yağı içtikten sonra bir tık daha arttı gibi geldi.
beceriklianne42 HurremSultannn oglum 1 yaşına girdi dedesi almıstı möllers epa DHA yüksek . 5 yasında hala severek içer şimdi 3 aylık oğlum ins oda bir yasına girsin onada alcam. Kaldı ki bğtğk oglum balık cok sever ve yerde yemediginde veririrm
Neslihann37 mylittlebabbym 16 aydan sonra falan emme sıklığı azalıyor yemeğe yoneliyorlar ki zaten sende fark edersin değişikliği eline ver mesela kendisi yesin onunda etkisi çok oluyor