momeymen mylittlebabbym tam çekemiyo koltukaltlarım hep doluyo ağrı yapıyo. Altları boşaltıyo üstleri dolu orkarı makine çekerken elle boşaltıyorum
momeymen asenakm evet evet kapalıyı takıyorum da sırt ğstü yatıyorum ya bir cc bile çıksa ğstğme dökülüyo
Sibel3455 momeymen oğlum küvezde yattığı için benimde öyle oluyordu gün içindede dahil 2 saatte bir sağıyordum çift başlıklı pompa kullanıyordum eğer sağmasam üst baş yatak her yer süt oluyordu bide göğüs pedi kullanıyordum
someone123 Benim de 5 ay kadar böyle olmuştu ne göğüs pedi ne de kalkan baş edemiyordum. Bebeğim için aldığım ağız mendillerini 4 e katlayıp emzirme atletinin içine tam göğüse yerleştirerek çözüm bulmuştum. Göğüs pedinden daha kalın oluyor sızma yapmıyordu.
semasyy momeymen ben ped koyuyordum ozamanlar fışkırıyodu sütüm şimdi tabiki red oldu bilmem ne oldu derken anca yetiyor zaten sağarak veriyorum
tontonanne momeymen sağım yapmanız gerekir ben öyle çözüm bulmuştum elektirkli Süt sagma makinasi almıştım hem böyle ce sütüm ziyan olmuyordu daha sonrasında Bebeğime vermiştim
selinbati momeymen göğüslerin terbiye olana kadar o şekilde devam ediyor. Şahsen ben çözük bulamamıştım. Kalkandansa ben göğüs pediyle daha rahat etmiştim akan sütü topluyordu üstüme gelmiyordu
Metemommy momeymen Yaa bunu okuyunca o günlere gittim 🥲🫠 bende ped kullandım ama hiçbir işe yaramazdı günde kaç kere üst değiştirirdim sinir olurdum . En güzeli sütler boşa gitmesin göğüs pompasıyla sağın çünkü bebiş çok küçük olduğu için memeyi boşaltamaz daha sütler ziyan olmasın.