Sevda1665 Anneler bu gün doktora gittik kontrole bebek iki aydır 40 Gram almış bu normal mi bisey yemiyor napayım nolur yardım edin
kerel Sevda1665 sindirim testleri yapıyorlar bazen yağı şekeri sindiremedikleri için kilo alamıyomuş bebekler o da metabolik hastalıklar sebebiyle olabiliyormuş, biz de biraz uğraştık geçen ay ordan biliyorum. Doktor önemsemedi mi kilo almamasını
flowerr12 Sevda1665 benim kızımda 10 buçuk aylık 2.500 kilo doğdu şuan 7.300 zayıf herkes öyle söylüyor cinnet geçiricem artık bende ne yaparsan yap olmuyo
Lina2007 Sevda1665 canı istediginde yiyo 72 cm zaten 2475 kilo dogdu 7 boyunca da süt alerjisi vardı şimdi başka mama içmeye başladı inşallah kilo almıştır pazartesi gidip tartıracam
Egenin_pamugu Bebelac öneririm birde uykuya geçişte içirin mamasını hem daha rahat uyur kıyamam çok az almış bı Dr götürün mutlaka söyleyin, kemik suyuyla çorba yapıp yedirin yoğurtla onuda mı içmiyor
kerel Sevda1665 doktordan iyi bilemem tabi ki ama isterseniz başka doktordan bi görüş alın, çocuk doyuyor ve çiş-kaka sayısı normalse kilo alması lazım çünkü bildiğim kadarıyla