Dondurmalikahve silaa66 Ben ölüm postlarını okumama kararı aldım bu ara benden önce sevdiklerimi kaybersem diye deli deli düşüncelere giriyorum
silaa66 Dondurmalikahve ben ölüm acısını yaşadım çok zor bişey Ama Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim, Evladı ölene hiç bir şey denmez, çünkü tarifi yoktur Allah yaşatmasın kimselere düşmanımın başına da vermesin düşündükçe kendini rahatsız edersin
Ardenaden Komsum anlatir hep komşularının 4 5 yasndaki cocugda koltuğun arkasina girmiş bida cikamamis cocuk sıkısp orda ölms
HurremSultannn D_deniz yani öğrense ne değişecek. O anneninde canı yanıyordur. Allah kimseye yaşatmasın inşallah
D_deniz HurremSultannn 3 yaşındaki de çocuk büyüyünce 3yaşını hatırlamıyor zaten…… çok hatalı 2anne de bebek çocuklu evde göz önünden ayrılmaz.
_busenaz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun meleğimin anneye sabırlar diliyorum böyle bir olay benim oğlumun başına gelmişti çok şükür yaşıyor misafirliğe gitmiştik 12 kişi yetişkin 9 çocuk vardı gititmizde evde oğlumun uyutup yatak odasına koymuştum kapıyı kapatmıştım kimse girmesin diye 3 tane velet yatak girmişti biri oğlumun kafasında oturuyordu biri kolunu ısırmıştı uyutup odadan çıkıp solana gittik 15 dakika bile geçmedi ağlaması sesine koştuk gördüğüm şok edecek kadar kötüydü 3 buçuk aylıktı oğlum yapan çocuklarda 7 6 siz siz olun çocuğunu yanınızdan ayrılmayın lütfen ogun sonra kimseye gitmedim Kimseyi toplu şekilde evime almıyorum o aile görüşmeyi kestik
ayferkaya _busenaz ne yaptın peki.ben büyük konuşmuyorum benden ve bebeğimden uzak olsun ben parçalardim onlari
Alya-Sena HurremSultannn ev sahibinin 7 8 yaslarnda cocugu varmis kendisinn de ayni yaslarda oglu vardi. arti bide ozmn 2 bucuk yaslarnda bi kizi daha vardi kizinn midesi bulanmis banyoya goturmus ev sahibi ile birlikte ne olduysa o arada olmus zaten. Kendi oglunuda sıkıstırmıs bise yaptinizmi diye oda yok demis yanindan ayrildi mi demis o ogluda evet demis. Cocukda travma gecirdgi icin uzerine gitmemisler daha. Ozelden konsmustm kendisiyle. O zaman sikayetci olsaydilar suan olay farkli yerdeydi de istee. Kadin evinde yasamaya devam etmis olay yerini bozmus bebegin yattigi yastigi atmis filan yani elde hic bir sey yok suclayacak kimse de yok.
Bett1 Alya-Sena evet olay tam olarak böyleydi benim okuduğum da detayları hatirliyamamistim siz yazınca şimdi net olarak hatırladım
agzimizintadikacmasin Alya-Sena Alya-Sena Alya-Sena Ben de çok etkilendim burda bazı olayları çevremde paylaşıyorum aşırı etkiliyır beni bu olay çok yaraladı beni bu kadar detayını da bilmiyorum açıkcası benim 5 yaşında kızım var çok sevecen tatlıdır ama kardeşi doğduğunda geçen sene kıskançlık oldu illa bir kez bebeği karın kısmından tutup sarsmaya çalışırken gördüm müdahale ettim kardeşini çok seviyor ama kıskançlık merak her şey olabilir siz böyle yazınca aklıma direkt ev sahibinin çocuğu geldi orda her şey olabilir ama gitti minik melek dönüşü yok Allah çocuklarımızı korusun çok zor gözümüzü dört değil bindört bile açsak az kalır 🌹
Alya-Sena D_deniz kadin jcerde cay keyfi yaparken degil 2 bucuk yaslarnda ki kizi rahatszlaninca onunla ilgilenirken oldu bu olay 5 dk icinde yani o karsi tarafdaki suphe edilen cocukda 7 8 yasnda akli basnda bi velet. Acili bir anneyi elestirmek ne kdar dogru sizce bir tek siz boyle bir yorum yapmissnz. 5dk sonra basimiza ne gelecegni bilmiyoruz hic biseyin hic kimsenn garantisi yok. O kadin bazen burayada giriyor belki bu yazinizida okuyacak uzulecek gerek yok yapmayin
cokkasmabeabi D_deniz siz bebeğiniz uyurken başnda mi bekliyorsunuz? Hiç tuvalete falan da mi ayrılmıyorsunuz? Acımasızlık yaptığınız.
Birdunyabircennetannesi Evlat acısı yaşamış bir anne olarak yazıyorum Bazen merak etmemek en iyisidir Annenin zaten yarası hep var Ama konu açılınca bazı şeyleri yazarken yara daha da depleşiyor
Esoz1110 ElizMommm O post unutamadıklarım arasında ama sonucu bilmiyorum çok ağlamıştım okurken Rabbim sabır versin🤲
D_deniz Alya-Sena ben 3 yaşında yazan kişiye cevap verdim 7-8 yaşında ise sıkıntı…… kızı olduğunu da yazmamış konuyu yazan ne bilelim biz…. yukarda konuyu yazan kişi 2anne kahvaltı yapıyor 5aylık bebek 3yaşında çocuk o şekilde yazmış.
Dondurmalikahve Alya-Sena 7-8 yaş da aslında evet insani duyguları anlayabilecek yaşama bazı çocuklar bu gelişimi tamamlayamıyor. Çok derine inmeden söyleyeceğim ev sahibinin suçu var bir bebek orta yerdeki bir yatağa yatırılmaz ki kadın kendi çocuğunun davranışlarını da biliyordur bebeği illaki yatağa yatır dememeliydi.
HurremSultannn D_deniz o şekilde hatirliyordum geçmiş zaman. Detaylı şekilde yazanlar olmuş postu da okuyabilirsin annenin ismi de verilmiş 😊