Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee bi düğünde takıyorum onun dışında evde duruyor. Eşim evlilik yıldönümünde başka bir kolye aldı günlük takıyorum çokta hoşuma gidiyor 😍
Uykusuzhergeceeee Beyninizikullanmakucretsizdir Günlük harfli kolyeler çok hoşuma gidiyor. Bakalım hafta içi çıkarsam soracağım elimdekileri ederi ne ona göre alırım bir şeyler 🕺🏽
Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee İnşallah güzel bir fiyata satarsınız gönlünüze göre bişey alırsınız. Benimkinde sonsuzluk simgesi var harfli kolye değil. Ama hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın 🙂
agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir Beyninizikullanmakucretsizdir Yanlış anlaşılmak istemem kimseyi de kırmak istemem kırdıysam özür dilerim 🌹🌹🌹
Zeynepefem Uykusuzhergeceeee ergen misin kız sen ağla diye laf sokmaya çalışıyorsun bu nasıl bi zeka seviyesi böyle 😂
Zeynepefem Uykusuzhergeceeee evet açtığın postta sorduğun soruyu da benim zekama inerek sormuştun zaten dimi yoksa senin kapasite yüksek 🤣
yelizerduran Uykusuzhergeceeee 14 ayar o tarz takılar çok zarar ettiriyor satış yaparken , önceden alıysanız kar etmiş gibi gelse de değerleri aşırı düşüyo
Uykusuzhergeceeee Zeynepefem kız açtığım posttan sanane? Bilgin yoksa yürü git ruh hastası ya. Allah çevrene sabr versin çekilmez insan tipi🤯
Zeliff Uykusuzhergeceeee kuyumcuya gidip gramı gramına aynı ayarda kullanabileceğiniz şeylerle değişim yapabilirsiniz. Ben tuğralı kolyemi o şekilde değiştirip zarif günlük kullanabileceğim bir kolye almıştım