Uykusuzhergeceeee Boncuk-anne ay ben de hiç kullanmıyorum az çok değeri var sonuçta bozdurup kullanacağım bir şey alayım dedim ama bakalım. Hafta içi gideceğim merak ettim 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir agzimizintadikacmasin altın altındır neden para etmesin 😀 teşekkür ederim
agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir para eder ama ayarı var 8 ayar 14 ayar satarken değersizdir ama 18 22 ayar daha değerlidir neyse biraz araştırın iyisi
agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir Beyninizikullanmakucretsizdir Yanlış anlaşılmak istemem kimseyi de kırmak istemem kırdıysam özür dilerim 🌹🌹🌹
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari ayarını belirtmiş zaten satan olduysa eğer fikir almak istemiştir 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir agzimizintadikacmasin 22 ayar kadar para eder demedim ama sizin dediğiniz gibi hiç para etmez lafına da katılmıyorum. Başka bir arkadaş size cevaben yazmış zaten 8 ayar da olsa bir getirisi var 🙃
agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir para etmez dememin sebebi açık değil mi zaten gayet açık yukarıda yazdım neyse sensin
sadekahve_bitter Uykusuzhergeceeee zincir işçilikleri ya zarar olur bnce satmayın Almaya kalksanız alınmaz
Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee bi düğünde takıyorum onun dışında evde duruyor. Eşim evlilik yıldönümünde başka bir kolye aldı günlük takıyorum çokta hoşuma gidiyor 😍
Uykusuzhergeceeee Beyninizikullanmakucretsizdir Günlük harfli kolyeler çok hoşuma gidiyor. Bakalım hafta içi çıkarsam soracağım elimdekileri ederi ne ona göre alırım bir şeyler 🕺🏽
Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee İnşallah güzel bir fiyata satarsınız gönlünüze göre bişey alırsınız. Benimkinde sonsuzluk simgesi var harfli kolye değil. Ama hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın 🙂