3315 Hem fikir olsun hem tarif alayım 😂 ben fırında etli patates yemegi bulgur pilavı cavık birazda sehriye corbası düşünüyorum ama etli patatesi yaparken patatesi harşlamaya gerek varmı fırında sertleşirmi ?
3315 uykusuzanne__ yaglı kagıt kpat diyen olduda yaglı kagıtta kalmamıs direk pişireyim sertleşmiyorsa
uykusuzanne__ 3315 ben hep öyle yapıyorum biraz su koyun salçalı üstüne güzel pişirin içini çeke çeke pişsin
mylittlebabbym Bizde akşama domates çorbası ve fırında levrek var. Yanında da bol yeşillikli salata.🥗
Lolik 3315 Yoğurt çorbası (bunu oğlum için yapıcam bu ara çok kuru besleniyor belki yer🥹) Dünden pilavım var Köfte Fırında patates Salata
Irmakmelegim 3315 valla zeytinyağlı enginar dolması yanına ıspanak var yoğurt var suan için kızıma da sebzeli fırın kofte pilav yoğurt var
lceLady 3315 Tavuk kıZartıcam fırında Ve patates kızartması Mercimek corbası Yanına ayran veya salata olabilir 🤷♀️
Ozra 3315 gün menüsü yapmaya karar verdim kızıma yayla çorbası köfte kendimize de poğaça patatesli börek mercimek köftesi sarma tiramisu😋
Feyzosumunannesi 3315 bugün 6. Günüm 2 kilo vermişim sabah tartildim.61.9 ile başladım sabah 59.9 çıktım hedefim 56 57 😀😀
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 3315 pilav, yeşil fasulye var dünden yanına da bugün farklı olsun diye köfte kızartıcam. Turşu ve ayranda olacak inşallah öyle 🥰