alin12_ nurseemom yani eskisi gibi mukuslu degil ama çok kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu oldugumuz için bugun tekrardan doktora gittik. 100 gr kilo vermiş. Sanırım artık sütüm yetmiyor 😞mama da içmiyor. Napacagımı şaşırdım.
nurseemom alin12_ bizim bebişte de idrar yolu enfeksiyonu vardı normalde 1 yastan onceki bebeklerde olmuyomus ama süt alerjisi kaynaklı mı diye düşünmüştüm. Antibiyotik kullandık geçti bizim
yadigark Bizde bugün tam 4aylık olduk dün aşısını yaptırdık tam 9 kilo boy 68 cm çıktı masallah kızım sadece anne sütü alıyor ☺️
unalll nurseemom bende merak ediyorum kızım tam bugün 4 aylık Perşembe sağlık ocağına götürücem ölçtürücem bakalım 4.ay da yapılması gereken kontorlle vs var mıdır ? Bu ay çocuk doktoruna götürmem gerekiyor mu
nurseemom unalll genel muayene boy kılo baş çevresi bıngıldak kontrolü akciğer dinleme ağız içi kontrolü vs yapıldı bizim 4 ay
nurseemom unalll 1 yasına kadar düzenli doktor kontrolü gerekli demişti doktorumuz siz bilirsiniz tabiki
unalll nurseemom o zaman bende götürürürm Ya aslında ben sürekli hastaneye gidiyorum zaten çnlü bizim kalça çıkığımız var sürekli hastanelerdeyim Kıntrol için götürmemiştim
Ednurr7 mine2764 merhaba benim bebeğimde 4 aylık 59 cm boyu için birsey diyorlar mı 47 cm doğmuştu 35 haftalikkrn kaç cm doğmuştu bebeğiniz