Biz4kisiyizkardes Dondurmalikahve Burcum Yay Yükselenim Oğlak 🩷 Kızım Akrep Yükselen İkizler 🩵 Oğlum Yengeç Yükselen Akrep
UrbanMom Dondurmalikahve burcum: ikizler oğlum: aslan yükselenim: koç yükseleni: yay fazlasıyla uyumluyuz oğluşumla :D
kubra00k Burcum : YENGEÇ Yükselenim:Terazi Oğlum : BAŞAK Yükseleni : Akrep 🦂 🫢( 8 aylık, 8 yıl yaşlandım) 🫢
Aygul58 Burcum= Aslan Yükselenim= Terazi Oğlum= Aslan Yükseleni= Terazi Hatta eşimde Aslan ve yükselen terazi bu kadar denk gelir 😅🤭
Cicektebenimcicekligunlerde Aybirkorunbe Kova da çok zor oglakta kardeşlerimden biliyorum birde çok zıt iki burç 😂😂 Nasıl dayaniyorsun neler çekiyorsun 😂
Aybirkorunbe Cicektebenimcicekligunlerde Benim zor biri olduğumu söyler herkes 😂😂 bazen kendime tahammül edemiyorum
Annekuzusu_23 Dondurmalikahve burcum aslan -yükselen başak Kızım burç terazi-yükselen akrep Oğlum burç koç -yükselen ikizler
ayselina23 @Dondurmalikahve Burcum: Aslan 🦁 Yükselenim: Balık 🐟 Kızımın Burcu: Koç 🐏 Kızımın Yükseleni: Yay 🏹
eda-1amine Dondurmalikahve nasıl yukselene bakıyorsunuz ben bilmiyorum kızım kova 29 Ocak sabah 11.04 2022 doğumlu bende balık
cerenkkonus Benim burcum Başak, yükselenim Yay Eşimin burcu Akrep, yükseli Akrep Oğlumun burcu Akrep, yükseleni Başak 😂😂