bircn1 Merhabalar tetagil diş tozunu yeni duydumda kullanıp memnun kalanlar varmı nasıl bişey faydasını gördünüz mü.? Nurse harveysin dış jelini aldim onu kullanıyorum dişten dolayı çok huysuz kararsız kaldım alıp almamakta bebeğim 7.5 aylık
Fundish bircn1 osanit diş topu aldım yatmadan 5-6 tane veriyorsun gece rahat uyuyır biz gördük faydasını umarım sizde görürsünüz. Jeli hemen yuttuğu içim gaydasız malesef
bircn1 Fundish plastik diş fırçasindan aldım parmağıma takip ona az sıkıp onla dış ettlerini fırçalar gibi yapıyorum ama cekmemi istemiyor buseferde hiç.
benbileanneoldum Fundish merhaba 🌸 osanit nasıl kullanılıyor çok merak ediyorum bende tetagil kullanıyorum toz olduğu için ama osanit top şeklinde mi cidden hızlı mı emiliyor nedir hiç bet bilgi bulamadım kullanım hakkında bahsedebilir misiniz
hbbplt Fundish nasıl kullanılıyor acaba günde kaç defa kullanabiliyoruz etkisi nasıl oluyor bir seferde ağzına kaç tane top koyuluyor topları şirket ağzına mı veriyoruz eziyor muyuz
Fundish bircn1 emzik gibi kullanıyordur ınu ondan . Kaiçin rahatlıyordu benbileanneoldum mini minnacık toplar . Bir yıl kullandım dişleri tamamlanana kadar hala bitmedi ikinci bebeğime devam edicem. Cok sızlanmaya başlayınca içinden 2-3 tane çıkartıp ağzına veriyorsunuz o kadar .ben cok memnun kaldım
bircn1 irva öylemi ya kararsız kalmıştım gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım vardı günlerdir bakıyorum hiç durmuyor teşekkür ediyorum 💗
bircn1 benbileanneoldum şimdi bende onunda yorumlarına baktım kullanıp memnun kalan çok fazla ondanda şuan ikisi arasında kaldım bende
benbileanneoldum bircn1 osanit çok iyiymiş galiba Osman gönülalda tetagil ve osanit öneriyordu tetagilden memnunum bende ama osanitte denemek istiyorum sadece top çok mu küçük boğazına takılır mı analık işte merak ediyorum 😅
Essese bircn1 7. Ayının başında kullanmıştık. Kutuyu bitirdik nerdeyse pek bir işe yaramamıştı. Parmak fırçayla masaj yapmak daha da rahatlatıyordu onu. Muz dondurup filesine koyuyordum o şekilde daha da rahatlıyordu. Şu an 8 aylık
alpik3461 bircn1 karanfil yağı kullansana bence bin kat İİ huysuzluk uykusuzluk iştahsızlık hiç olmuyor rahat çıkarıyor tez patlatıyor hani
Bafrapidesi bircn1 bence almalisiniz baya işe yarıyor nurse harverys in jeliyle dönüsümlü olarak kullaniyorum baya rahatlatiyor