annediyebiri Nur_61 şimdi nasılsınız acaba anksiyete içinde başka bir ilaç verdi demiştiniz onun adı ney ikisini birlikte mi bıracakacaksınız
simseklivekalpli Nur_61 bu tür ilaçları kademeli kesmeniz gerekir. Bolerek yavaş yavaş bırakabilirsiniz
Nur_61 Kubraoztrk kilo aldırıyor o kesin ben kilo aldım çünkü de şimdi bırakmak istiyorum zorlanmaktan korkuyorum açıkçası birakirken
Kbra41 Nur_61 bende kullanmak istiyorum yan etkileri neler ve neden bırakmak istiyorsunuz merak ettim
Nur_61 Kbra41 başlarken hiç Bi yam etkisi olmadı bırakırken olur mu bilmiyorum o yüzden kullanan var mı die sormak istedim
Nur_61 Kbra41 hayır ben ansiyete ilaci başladım oda bende ilk zamanlar mide bulantısı iştahsızlık yapıyordu ondan dolayı verdi
Nur_61 annediyebiri iyiyim şuan ansiyete için vermedi zestat bana kullandığım ilaç yan etki yapıyor die iştahsızlık yapmıştı birde mide bulantısı onun kesmesi için vermisti
Nur_61 Kubraoztrk hayır deri Bi uyku yapmiyo çocukların sesine uyanıyorum tek uykuya geçişi baya kolaylaştırıyor zaten yatarken iceceksiniz
Nur_61 simseklivekalpli bana normalde Bi yan etkisi olmadığını söyledi doktor başlarken hiç yan etki olmadı zaten bırakırken olur mu die tedirgin oldum
simseklivekalpli Nur_61 uzun süredir kullanmiyorsaniz yoksunluk cekmezsiniz. Bir gün deneyin eğer sıkıntı görüyorsanız kademeli bırakın.
simseklivekalpli Nur_61 bana da kilo alırsın diye yazmıştı ama uyku ilacı. Gözümü açıp yemek yiyemedgim için bıraktım. Eşim de uyumak için kullanıyor :)
Kubraoztrk simseklivekalpli o kadar uyku yaptı mu yaa bende kilo almak için kullanacaktım uyursam oğluma kim bakacak 😄
Nur_61 simseklivekalpli bana normalde surup olarak verdi 1.5 ölçek verdi ama ben yarım ölçek içiyorum yetiyo bana aşırı bibuyku yapmadı bende sizde öyle yapabilirsiniz surup şeklindeki kullanın ölçüsünü azaltın
Nur_61 simseklivekalpli valla 2 aydır kullanıyorum 4 gün içmedim Bi sersemlik oldu geri içtim anlamadım
simseklivekalpli Kubraoztrk valla beni bir bayiltti. Çoluk çocuk yoktu tabi :) ben de yok dedim kalsın 😁 bünyeye bağlı sanırım denemeden bilemezsiniz
Nur_61 Kubraoztrk hap olanı değil de surup olanı alım bana 1.5 ölçü verdi ama ben yarım ölçek içiyorum iştahı aciyo kilo aldırıyor yani ölçüsü az olmasına ragmen