akca2828 sadeturkkahvesi11 Reflü için bizim surubumuz vardı gastrotuss baby diye o iyi gelmişti bize probiyotik olarak mayflor kullanıyoruz iyi geldi bize
meryem_kmr sadeturkkahvesi11 gaz sancısı devam ediyorsa damla işe yaramıyor demektir. Sab simplex bende kullandım oğluma işe yaramadı; nurse harveys aldım şimdi çok daha rahat. Damlayı değiştirmenizi tavsiye ediyorum
sadeturkkahvesi11 meryem_kmr bizimde tam tersi oldu ya ilk nurse harveys aldım hiç işe yaramadı Sab simplex e geçtik biraz daha rahatladık ama devam ediyor yinede
meryem_kmr sadeturkkahvesi11 devam ediyorsa işe yaramamış aslında; başka bir damlaya geçin isterseniz 😇
sadeturkkahvesi11 meryem_kmr damla araştırıyorum bugün biogaiaya başladım ekstra inşallah faydası olur ya
annebabyy sadeturkkahvesi11 bizimde reflümüz var şu bağırsakları onaran düzenleyen bir şey arıyorum siz memnun kaldınız mı acaba
misskokulummm sadeturkkahvesi11 annebabyy 3 ay 20 günlük Bebeğimm var benim de reflü bizde de var maflor yazdı önce dr muz tel başına etki etmedi şimdi maflor+ motilius kullanıyoruz bakalım umarım işe yarar
sadeturkkahvesi11 annebabyy ben Sab simplex gaz damlası kullanıyordum doktor probiyotik olarak biogaia önerdi ona başladım etkisi uzun vadede anlaşılıyormuş sanırım gözlemliyorum henüz