Recbeyer saribakir ilk.oglum 5 aylikti lokal oldugu icin beni esimi aldilar ve 15 20 dk surdu ikincisi 1 yaşında oldu büyümüş dedi genel aneztesi yapicaz dedi ameliyathanede oldu o yüzden içeri giremedik biz buda ayilmasini beklediler yarım saat sürdü
saribakir Recbeyer benim de 2,5 aylık çarşambaya randevu aldım bakalım ne zamana ameliyat günü verecek doktor. En yakın pazartesiye verir umarım 🙏
Yigit_Yagiz_Moms saribakir ahmet beye gittim nisan ayında. Ben 6 yaşından önce sünnet yapmıyorum dedi. O hastanede süleymen bey yapıyor sünneti. Kuzenim 2 oğlunu da ona yaptırdı çok memnun kaldı
saribakir Yigit_Yagiz_Moms çok teşekkür ederim peki 1 yaşından küçükler miydi lokal anesteziyle mi yaptı Süleyman bey
saribakir Recbeyer bugün sünnet yaptırdık bizde. 3 aylık oğlum iyileşme süreci sizin nasıl ilerlemişti
Recbeyer saribakir geçmiş olsun paşaya aylik olarak küçükler daha çabuk iyileşiyor bizim ilk gün ağlamaklı ağrılı geçmişti ama agri kesici verince normale dönmüştü bide ilk çişi yaparken ağlıyorlar sonra geçiyor zaten normale dönüyorlar