dilberhala1 Babakaderimizbuymus AndnnzNns benim tülümün aynısı hayatta ütülenmiyor sakın ütüleme valla neler yaptım neler nelerr devirsiz bile yıkdım s…k..kk tüller düzelmiyor 😂😂😂😂😂 altına kaynar buhar koydum her yolu denedimm yok yokkk bende dedim başlarım kalsın böyle banane 😂
66arasim Babakaderimizbuymus Romsan’da domol ütü spreyleri var deneyebilirsiniz düzeltiyor biraz olsun
Simsimy Babakaderimizbuymus Kocaman. Ütü sevmiyorum ya ondan hep 😂 Bende şu küçük buharlılardan var ütü gerektiren şeylere ondan geçiyorum. O bile darlıyor beni
Deletedmom104 Babakaderimizbuymus Eed Cnm bilmez misin sen onu, bende var? El ütüsü işte portatif kocaman kazanlı ütüye gerek yok Ha bu arada kazanlı ütümde var yani haberin olsun 😌
AyseSena Babakaderimizbuymus ben d eteni evliyim geleceğe yatırım yaptım diyelim perdeciye ilk söylediğim ütü istemeyen bir şey bakıyorum olmuştu biliyorum çünkü ütüleneyeceğimi Tavsiyem pratik el ütülerinden kullanmanız dikey ütü yani
Babakaderimizbuymus Simsimy evet ama canavar gibi çok seviyorum maşallah hiç üzmedi beni canım benim🥹 bende sevmem ütüyü hiç hatta eşim diyor ki ne o ya terzideki ütülerden alsaydın bari 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Babakaderimizbuymus Benim salonun perdesi de bundan hiç ütülemiyorum. Makine durur durmaz asiyorum. Böyle kırışık oluyor kurudukça toparlıyor o azalıyor. Ben öyle inanıyorum. 🙈😄 O nasıl ütülenir çok bakma aşağılara iyi iyi 🤪😂
JollyBaby Babakaderimizbuymus Yok istemiyor canimcim en azından benimki istemedi. Dedim ya daha önce utulemistim en düşük ayarda yıka ve çok siktirmadan kapat biraz ıslak ıslak as ki kendini salsin diğer türlü daha da kirisiyor. Gerçi öyle yıkıyormussun zaten :(
biradamavisi Babakaderimizbuymus bende salonuma taşındığımız için yeni tül diktirdim bi yıkadım böyle buharla ütüledim saatlerce şimdi tekrar yıkamaya korkuyorum 😭😭
Babakaderimizbuymus biradamavisi aynen benim kayınvalide de ütülüyo 1.5 saat sürüyor yani benim ona ne sabrım ne mentalim kalır