busrabakan Merhaba annelerim 8 aylık bir bebeğim var haftaya safra kesesinden ameliyat olacağım. Ameliyat olan annelerim tecrübelerini paylaşabilir mi ? Kaç gün emzirmediniz bebeğinizi ? Ne kadar sürede ayaklandınız acaba ?
etuerk busrabakan aaa sen ben misin😂 bebeğim 8 aylık ve haftaya bende olacağım. Bugün anestezi ile görüştük kendine tamamen geldiğinde ilk sütünü sağar atarsın sonra emzirmeye devam edebilirsin dedi. 3 Gün hastanede kalacağım 1 haftada toparlanırsın diyor. Ben yine her ihtimale karşı stok süt koydum buzluğa.
tunamert busrabakan 2 günde toparlanırsınız . Hastaneden çıkış eve geldigimde mecburiyetten evi bile dip köşe temizlemiştim üstüne allverişe gitmiştim
tunamert busrabakan doktor söylüyo zaten sütünü sagıp ver şu günden sonra diye ona göre rmzirebilirsiniz ben ameliyat oldugumda bebegim 2 aylıktı
fairytaleofthestars busrabakan ay ben de haftaya olacağım hangi gün nerede olacaksınız ben şehir hastanesinde salı günü olacağımmm
busrabakan etuerk ayy bu yüzden seviyorum bu uygulamayı kendimi buluyorum 😅😍 evet bende stok koymaya çalışıyorum özel hastanede mi olacaksınız acaba 1-2 gün yatış var sadece bende
cansubrldmr etuerk mrb geçmiş olsun şikayetleriniz neydi? Benim de herkeste ağrı yapar ama ağrım yok sadece mide bulantısı hazımsızlık şikayetim var zar zor bulundu 2.8mm taş çıktı bu mu yapıyor hala emin değilim ağrım hiç olmadığı için.. ameliyat olduysanız süreç nasıl geçti şuan nasılsınız bahseder misiniz
busrabakan tunamert ayy vallahi içimi rahatlattınız acı eşiğim biraz düşük korkuyorum o yüzden peki sonra ki süreciniz nasıl geçti ?
tunamert busrabakan beni en çok zorlayan ameliyattan hemen sonrasıydı. Sonrası hızlıca vücut kendini toparlıyo hiç merak etmeyin belli bi süre gine yediklerinze dikkat ediyosunuz sonrası kolay
etuerk busrabakan ben almanyadayım 3. Gün ancak çıkarabilirim bir sorun olmazsa dedi. Türkiye’yle biraz farklı galiba
busrabakan Antep’te defa life da hayırlısıyla, rabbim ağrısız sızısız atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻
fairytaleofthestars busrabakan aminnnn🙏 inşallah hayırlısıyla atlatalım hangi gün ameliyatınız ameliyattan sonra da haberleşelim ben salı günü ameliyat olacağım nasipse sağlıkla atlatalım
nesemirayzeynep busrabakan merhaba bn de antepteyim ve safradan ameliyat olmam gerekiyor Dr araştırıyorum sizin defalife drunuz kimdi ne kadara yapacaklardı acaba
busrabakan fairytaleofthestars maalesef ertelettim kardeşimin nişanından dolayı çünkü annem gelecek yanıma telaşı çok o yüzden hazirana erteledim çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi nasıl geçti ameliyat ağrı sızı var mı dren takıldı mı ?
nesemirayzeynep fairytaleofthestars nasılsınız peki nasıl geçti çok geçmiş olsun bir de kaç milimdi tasiniz
fairytaleofthestars nesemirayzeynep şu an normal olarak kesilerde ağrı ve sırtımda ağrı var daha iyi olacağım inşallah
ilayko Daha kırkım cıkmamıstı öprendiğimde ameliyat olacagımı sütümü sağıp dolaba koyuyordum zaten ben bir gün emzirmedim sadece ameliyattan sonrada 1 haftaya toparladım iyiki olmuşum yani Artuk yemek yemeye korkardım acaba sancı cekicemmi diye 🤦🏻♀️