Uykusuzhergeceeee Kızlar çocuklar için kitap önerir misiniz? Bence şu kitap kesin kitaplıkta olmal dediğiniz, okurken çocuğun eğlenip öğreneceği kitap önerileri bekliyorum 🤗🫶🏻
Kbr-a Uykusuzhergeceeee çocuk akademisi yayınları - yükselen zeka yayınları çok başarılı oluyor onlara bi bakın ‘ şimdi konuşma vakti’ seti özellikle kızımın konuşma şevkini artırdı. Keza cırt cırtlı kitaplar oynar gözlü hikaye kitapları çok başarılı
Atlasligunler Uykusuzhergeceeee sincap kitap nasıl başladı setleri 👌 İki set aldım. 6 kitap var toplam ve başlıkları şu şekilde; güvenmek, konuşmak, ağlamak, kaybetmek, denemek ve başarmak. O kadar güzeller ki oğlumu uyutup okuduğum olmuştur 🥰
ece54 Uykusuzhergeceeee kızım daha çok küçük ama sürekli kitap alıyorum ben de. en son güvercin posta teşkilatı serisini aldım kelime açısından çok zengin geldi bana
Uykusuzhergeceeee Atlasligunler sincap kitap çok iyi gerçekten başka bir set almıştım dediğinize bakacağım hemen teşekkürler 🤗
Kbr-a Uykusuzhergeceeee öyleyse dini kavramlı hikayeler önerisinde bulunayım🙃 ‘ senin için dua ettim..’ ‘biliyorum hep yanımdasın’✨