Cady Annelerim kızıma evde doğum günü yapcam. Balon zincirini duvara nasıl sabitleyebilirim bilenler paylaşırsa çok sevinirim.
tatlibiranneo Cady bence perde olan bir yer varsa oraya yapın duvara çok zor oluyor perdeye ignelerle tutturabilirsiniz ben duvara bant ile tutturdum 1 saat bile kalmadan çıkardık duvarın boyası sokuldu
CaninannesiCemre Cady Az önce bi annemiz söylemiş, perde olan tarafınız varsa oraya iğne ile ypabilirsiniz bizim öyle bi şansımız olmadı ,duvara çivi çakıp sabitledik çünkü bant tutmadı hemen düştü 😊
sevimlicadi Cady boya kaldıramayan duvar bantları oluyor lastik süngeri bantlayip balonun birine gecirebilirsin ben öyle yapmıştım daha önceden
Cady tatlibiranneo ayy bende duvar tarafına yapıyım diyordum ama perde kısmına çekerim masami teşekkür ederim 🌸
birmelekannesi__ Cady bu parti yerlerinde asmak için aparatlar oluyor canım belki onlardan alabilirsin. Ben çiçek şeklinde yapmıştım balondan. Hepsini bant ile yapıştırdım. Koli bandını küçük küçük kesip bolankara yapıştırıp duvara sabitledim. Ama bir soyulma olmadı çıkarırken.