neanladinyurdagull Yusufunannesiiii Ahmethan bence çok ağır bi isim padişah gibi.İllaha yanına bir isim daha eklenicekse Eren daha uygun bence.T le biten isimlerin yanına han yakışmıyor diye düşünüyorum
Laden Yusufunannesiiii kuzenimin adı Ahmet Eren. Biz hep Eren diyoruz doğduğundan beri. İsimden huy olur mu bilemem aşırı titiz bir şey. 18 yaşında şuan yıllardır öpemedim nefret eder temas edilmesinden😂
Yusufunannesiiii neanladinyurdagull bazen ikinci isim soylenmıyor bn onu istemiyorum iste Ahmetcan olunca mecbur söylencek Ahmet eren daha hoş evet ama soylenır mı işte
MonicaGellerCB Yusufunannesiiii siz söylerseniz söylerler. Benim kızımın da iki adı var. Ben ikisini de kullanıyorum. Soranlara da ikisini de kullandığımı söylüyorum.
erenimm Yusufunannesiiii Oğlumun adı Eren ve ben çok seviyorum aslında Mustafa Eren ama herkes Eren diyor sanırım Eren ekleyince baştaki isim pek kullanılmıyor 😁
Yusufunannesiiii MonicaGellerCB eşim iki isim sevmiyor nasıl ıkna edecegım bilmıyrum onun için ismi Ahmet öyle diyor karnımı severken
Yusufunannesiiii MonicaGellerCB eşimin dedesinin adı. Kayınpederm ölmeden 2 ay önce Ahmet ismini koymamızı istemişti vefat edince vasiyet gibi kaldı üzerimizde
asrinhatasi Yusufunannesiiii yeğenimin adı ahmet alp. Bence sesli harf ile başlayan bişey koyarsanız ulama olur ve iki isim birlikte kolay söylenir. Başka seçeneğiniz yoksa eren isminden yanayım. 🌸