esmanr 4 . Aydayız ve çok zor geçiyor siz nasıl baş ettınız özellikle uykuyu 2 saatte bır kalkıyor ağlayarak uyanıyor 4 . Ay atağıyla tecrübelerinizi paylaşır mısınız neler yaptınız neler önerirsiniz ( ilk bebeğim ) 🥺🥺
starwomen esmanr Ne yaparsan yap geçmiyor hem anne hem de bebek için gerçekten çok zor bir ay. Ben her gün sabır çekiyordum
twinsmomm2 esmanr 4.ay uyku gerilemesi var bizde de basedemiyorum sabır ve dualarla bitmesini bekliyorum
yasemin1812 esmanr Benimki de 4.5 aylık sanki 4. Aya girdik çocuğa yeni güncellemeler geldi en önemlisi uykusu kayboldu gitti sıçrayarak uyanıyor ya da derin dalamıyor uykuya maalesef zor ya
cennetlerim Benimde 4 aylik geceleri saat başı kalkiyor gerçi daha bizim gaz sıkıntımız da var ama perişan oldum kac gecedir
esmanr cennetlerim aynı durumdayız resmen günlerdır uykusuzum birde migrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum çabucak atlatsınlar artık 🙄
mervelink Bizde aynı şeyleri 6.ayda yaşıyoruz 10 gün oldu perişan oldum gece çok zorluyor gündüz bir şekilde geçiyor da gece saat başı kalkıyor. Üzülerek söylüyorum ki 6.ayda da yaşayacaksınız bu durumu anneler. Allah sabır güç versin bizlere
alin12_ yasemin1812 ah evet bizimki dr sıcrayarak uyanıyor. Dönmeyi öğrenmiş. Uyurken birden uyanıyor, dönmek için hırs yapıyor. Daha cok acıyor uykusunu. Dönemeyince de aglıyor. Uyutuyorum. Emziriyorum. Resmen derin uykuda kucagımda. Birden gözünü açıp kafasını döndürüp bana bakıyor. Ben hala ordamıyım diye. Yerine koyarken daha havada uyanıyor. 😞
alin12_ esmanr 4 ay 5 günlük. İlk defa yoruldugumu anladım 😞uyumuyor. Dün gündüz bir saat bile uyumadı. Gece erken yatar dedim. 12.30 da zor uyuttum. 4.30 da ayaktaydık. Huysuz, mız mız, kucakta durmak istiyo hep. 😞
esmanr alin12_ bizde aynı şekilde 5 den beri ayakta gece 2 saatte bir kalktı . Sıçrıyor ağlıyor sonrada dönmeye çalışıyor dönemeyincede ağlayıp sinirleniyor 🤦🏼♀️
esmanr alin12_ aynen aynen bizde bu durumdayız afedersiniz lavobaya gidicem bırakıp gidiyorum diye çığlıklar atıyor bağırıyor sonrada boğazını tahriş ediyor sinirleniyor 🤦🏼♀️
yasemin1812 alin12_ aynı benim de dönmek için gece uyanıyordu ana kucağına bağlıyorum biraz daha rahat ettim ama çok meraklılar bu ay özellikle ya
alin12_ esmanr yerim onu 😍umarım cabuk gecer. Bu atak dönemi uzun sürüyormuş sanırım. 35 gün süren varmış. 😥
havvamete Yapacak bir şey yok sabırlı olup geçmesini beklemek gerekiyor sadece . İnşallah bir an önce geçer 5 hafta sürmüştü bizim