Agustosbocegii Merhaba ben kizim 4 sylikti oldum şuan 21 aylik ama çok pihtili oluyor kocaman kocaman normal doğu yaptım arada cok büyük parçalar geliyor sizlerin başına gelen var mı ?
oglumubeklerken srny77 oğlum 2 buçuk aylık olduğunda ilk reglimi oldum, oğlum şu an 28 buçuk aylık reglim düzenli şekilde her ay oluyor çok şükür. Normalde de reglim hep duzenliydi 1 2 gün geç ya da 1 2 gün erken şekilde olurum hep.
Deletedmom_115 srny77 40 bitti regl oldum, 2 hafta 15 gün geçti tekrar oldum hastaneye gittim o regl değil 40tan kalan kanamadır dedi ama bence regldı 😂
sokaklahmacunuu asyaa0809 ve bu ay ciddi suphem var regl iple cekiyorum cok korkuyorum 😅 ertes72 kullandim ama kullanip hamile kalan cok var yorumlarda gunler gecmiyor 😅
tugcekmr 3 aylık oğlum var henüz daha regl olmadım ama emzirdiğin müddetçe daha olmaz diyenler oluyor. Emzirmek ile bir alakası var mı bilmiyorum
1bebe1kedi srny77 1 Kasım’da doğum yaptım 29 Şubat’ta ilk reglimi oldum yani yaklaşık 4 ay sonra. 2. Reglim bir hafta kadar gecikerek oldu bu ay 1 gün erken oldum böyle böyle düzene girecek sanırım.
bimuallime srny77 Hemen düzeldi. Şöyle 1-2 yıl olmayaydı😂 Hemen ya 40 çıktı refl oldum her ay öyle devam etti
zgnat Bende normal doğum yaptım biraz daha olmasın benim adetim gençliğimden beri çok ağır geçiyo kusma karın ağrısı halsizlik 3 gün yatak döşek yatıyorum normal doğum yapınca geçer asıl ben onu bekliyorum adetim ağrılı mı ağrısız mı olucak 🤔😀😊
duyguloji3478 zgnat biliyor musun benimde adet sancılarım çok fena geçerdi ishal olurdım hep karın ağrısı mide bulantısı doğum sonrası resmen hissetmiyorum hiç bir ağrıyı sancıyı hafifledi yani bende çok korkuyordum korktuğum başıma gelmedi şükür 😂
bahardg Sütle alakalı sanırım ya sütün az olunca daha çabuk oluyordun benim az 40’dan sonra oldum 3 atlık oldu kızım düzenli oluyorum
Smr29 srny77 bende neredeyse üç aydır doğm yaptım daha adet olmadım bir sorundan dolayı mı acaba geç oluyor yoksa normal mi
ece54 srny77 ben kızım 100 günlükken oldum ilk ve düzenli devam ediyor. Sadece anne sütü alıyor bebeğim ama ben hemen başladım regl olmaya.