[silindi] hattice22 Ben iki gündür kayınvalidemdeyim. Hatta iki gün daha buradayım. Yemek derdim yok miss😌😌
hattice22 [silindi] azıcık asım dertsiz başım baş kapalı gezip yardım etmek daha zor bulasik sofra kaldır topla götür getir
Cicektebenimcicekligunlerde hattice22 Eşim tavuk da yemiyor. Çocuklarla bana yapıyorum bizde bıktık. Yarım kilo ıspanak yaptım zar zor bitti. Aynı şeyler var pazarda hep..
Yasirefeninannesi hattice22 bi yarın olsunda 😄😄 ankaradayiz burda yağmur yağıyor baya markete gidemiyorum artık yarın makarna 😄🍝
bisenakillisinzaten hattice22 kabak yemeği, kuru fasulye, nohut, barbunya, patates yemeği, yeşil mercimek yemeği, fellah köftesi, kısır, dolma, sarma, börek, sec beğen skskskks
QueenMommm 3247 valla ben önüme ne gelse yerim ama eşim öyle değil sebze asla yemez hep böyle et köfte tavuk göğsü bak tavuk değil göğüs et pahalı olanlar sanki çok parası var alacak gücü var bide yemek seçiyor
1Meftuunee Ahh benim eşimde çok seçicidir dün tencerede tavuk baharatlsyip hafif kizartmistim yanına cacık meyhane pilavı bugün sarma sardım mercimek çorbası yaptım, yarın sulu patates yemeği düşünüyorum gibi 😂ondan önceki günlerde buğdaylı nohut yapmıştım tavuk sote çökertme kebabı et sote patlıcan köfte köfte İskender köri soslu tavuk ve makarna ezogelin çorbası ekleyebilirsiniz menülerin yanına ,😂