QueenMommm hattice22 of her gün düşünmekten kafayı yediğim şey eşime soruyorum sen bilirsin bilmem bla blaaa bide çok yemek seçer 😤
hattice22 QueenMommm yemek seçmez ama hep onun sevdiği şeyleri yapmak istiyorum ama genelde etli kıymalı şeyler seviyor her gün de et olmaz :) ne yapsam kazz bilemeidim
bisenakillisinzaten hattice22 kabak yemeği, kuru fasulye, nohut, barbunya, patates yemeği, yeşil mercimek yemeği, fellah köftesi, kısır, dolma, sarma, börek, sec beğen skskskks
yenianne01 hattice22 fırında tavuk yapacam sebzeleriyle beraber yanınada pilav yaparım tavuğuda sabahtan avcarlıyorum,çorba olarakta tarhana çorbası yapcam
tantuniayrangerisiyalan hattice22 Yarının yemeklerini şuan yapıyorum çünkü bebem nefes aldırmıyor gündüz 😂 Yoğurt çorbası Pilav Tavuk sote 🤌🏼
Cicektebenimcicekligunlerde hattice22 Bugün karnıyarık yaptım. Yarına bilmiyorum pek sebzede yok bu aylarda..
QueenMommm 3247 valla ben önüme ne gelse yerim ama eşim öyle değil sebze asla yemez hep böyle et köfte tavuk göğsü bak tavuk değil göğüs et pahalı olanlar sanki çok parası var alacak gücü var bide yemek seçiyor