hbbplt benaslindayohum tampon daha önce hiç kullanmadım ilk deneyimim tatilde olsun istemem açıkçası yakınımın tampon kullandığını biliyorum denize havuza girdiğinde tamponun çok fazla şiştiğini nerdeyse saat dolmadan değiştirmek zorunda kaldığını hiç konfor alamadığını söyledi
kanalize hbbplt yazın denize gittiğimde tampon kullanıyorum başka çözüm bulamadım düşünüldüğü gibi zor değil inanın çok rahat
benaslindayohum hbbplt bende kullandım denizde ve rahattım, hap işi sıkıntılı olduğu için aklıma o geldi
Luisluis Tek şansın doğum kontrol hapına devam etmek 😂 başıma geldiğinde işe yaramıştı tabi düzenin şaşıyor ama yine düzene koyarsın hapla. Hapa devam edince adet olmuyorsun. Yani ben olmamıştım
Slm-sg hbbplt ara vermeden hapa devam edince erteliyor. Sonra bırakınca olacaksınız.bende suan aynı durumdayım ve devam ediyorum.
hbbplt Slm-sg biraz daha detaylı anlatır mısınız acaba o ay adet olmamış mı olucam 2. Kutu ilaç bitince mi adet olunuyor biraz detay verir misiniz sizin söylediğiniz şekilde daha çok içime sindi şuanda