gksbglm Kızlar merhaba Mayıs 8nde 40mız çıkıyor ve spiral taktırmak istiyorum sezeryan doğum yaptım ne zaman taktirmam doğru olur acısı falan oluyor mu nasıl yapılıyor bilenler yardımcı olur mu lütfen
Kayra_68_aksaray gksbglm bende spiral ile korunuyorum genelde 3 defa adet ol 4.adetinin 2.veya 3.gunu gel diyorlar gitmeden önce sağlık ocağında kan verip gidersen iyi olur takılma esnasında çok bi acımıyor yani 2 defa takıldı bana bi böcek ısırması gibi bir acı diyelim
sadekahve_bitter gksbglm adet olmanız gerekiyor Eğer ilişki ol azsa belki doktora söyleyin hemen takar Doktorunuzun önerisini dinleyin Bana adet olunca, olmazsan söktürücü vercem dedi 3,5 aylıkken adet oldum adetin 3. Günü taktırdım
Kayra_68_aksaray gksbglm ben 6 7 ay adet olmadım Dr ya gidip dedim adet olmuyorum diye kan aldı sonuç çıkınca takalım dedi takti
gksbglm sadekahve_bitter lohusa polikliniğine gittiğim de oradaki doktor 3 ay sonra aile planlamasına gel demişti ama ben daha erken olsun istiyorum
Kbrrrr_58 gksbglm doğumdan sonra adet görmüyorsan adet olmadım diyosun kan testi alıyorlar öğleden sonra çıkıyor sonuç eve takıyor seseryan olduğu için 40. Çıktıktan sonra taktırabilirsin
gksbglm Kızlar bide aylık veya 3 aylık korunma iğneleri varmış aranızda onu bilen var mı emzirirken oluyor mu
fidelya gksbglm Ben üç aylık iğne kullanıyorum eczaneden alıp direk aile hekimliğindeki ebeye vurduruyorum.
Yarim_Kilo_Kiyma Kayra_68_aksaray aaa öyle mi. Bizimde ilçe sağlık merkezinde sağlık ocağı. Sorarım gittiğimde, Teşekkür ediyorum
gksbglm Kayra_68_aksaray Tam tersi kilo almak için uğraşan biriyim kilo aldırıyorsa hemen yaptırırım 😂
Mehtap08 gksbglm 3 ay dolmadan taktırma kendini toparla önce ben normal doğum yaptım 2.ay taktırdım acele ettim keşke biraz daha bekleseymişim toparlanmış mıydım bilemiyorum doktorların geneli de öyle öneriyor