SetenayCo valla hocam ben zamanında 2015/2020 yıllarında okullarda dağıtılan biyoloji kitaplarını yazan ve doğruluğunu kontrol eden ekibin bir öğrencisi olarak..
Eğitim ve öğretim aileden geliyor, tabiiki eğitimde eşitlik için tüm öğrencilerin coğrafya (yerleşim) ve maddi düzey bakımından eşit eğitim almasını savunuyorum. Daha medeni ve ileri bir toplum düzeyi içinse öğrencinin ve hatta tüm milletin önce tarihini, inkilabını, sosyal ve beşeri ülkesinin değerlerini bilmesi okullarda öğretilmesi gerekir. Çok ünlü (!) sarı mikrofon röp lerinde Sofya’yı izmirin bir ilçesi zanneden öğrenciler gördü bu gözler.. Ülkemizin dağlarını sadece denize paralel mi sıralı mı diye öğretmek yerine ülkedeki stratejik konum ve avantajları üzerinden benimsetilmeli, müfredata artı olarak bence öğretmenlerin öğretme şeklini de ele almamız gerekir. Dini değerlerde çok önemli elbette günümüz tiktok ve sosyal medya bataklığında çocuklar cinsiyetlerini bile unutmuş durumda ama bir ing çıkarmak akıl karı değil maalesef burada bizler mikro öğretim yaparak evde çocuklarımıza vereceğiz maalesef