Kediperest Bebegim seneye 1 yaşına girecek ben de seneye uzaktan eğitim alıp başlamayı düşünüyorum yolunuz acık olsun
lidokain kibritci_kiz bebeyi ayağımda sallarken ders dinliyorum o uyyunca test çözüyorum düzenli gitmiyor veya yeterli değil benim gözümde ama yne de en kotu ders dinleyip uyuyorym.
lidokain kibritci_kiz alt yapıya bagli ya 4 ayda güzel puan alanda var 1 sene çalışıp alanda. Ben kendim için bir sene pay biciyorym anca biter 😀
Bugleminannesi28 kibritci_kiz bebeke çok çok çok zor ben başlamıştım 8-9 ay kala cografya video izlemiştim 5-6 tarihte sonlara gelmiştim ve test çözüyordum ama araya bebeğimin geceleri uyumamasi verim ayağımı kırmam vs vs derken hersey üst üste geldi ve düzen feln kalmadı malesef bende annemi çağırdım 2 ay gelip bakacak kızıma bende günde 7 saat çalışacam. Artık elden ne gelirse bebekle ancak bu kadar oluyor. Bide ben 2 aydada verimli çalışıp güzel yerlere geleceğimi düşünüyorum kendimde o başarı ve azmi görüyorum gorumcem mezun olalı 10 sene oldu okuldan ve sıradan birçoğu okudu ki dersleri çok kötü matematik turkce feln ama hicbirsey bilmeyip kpss ye 1 ay kala çalıştı ve bebeğiyle 81aldi atandı şimdi tekrar hazırlanıyor başka birsey istiyorpuanini yükseltmek istiyor
kibritci_kiz Bana bi motivasyon fırlatın. Oluru var mı olmaz mı ona göre çalışmaya başlayacağım KPSS anneleri , kazananlar, çalışanlar nerdesiniz helpp😂😂