kibritci_kiz Günaydın Güzel Anneler 🌸 28 yaşındayım ve bir kere sadece denemek için KPSS’ye girdim. 2018 yılında ve hiç çalışmamıştım tamamen kendi altyapımla 78 puan aldım. Puanı tamamen Türkçe Matematik sayesinde aldım çünkü ben sayısalcıyım ve özellikle Tarih çok zayıf bende. Bir daha da KPSS çalışmadım girmedim düşünmedim de. Çünkü atanma puanları çok yüksek 90 falan. Genellikle sınavda süre sıkıntısı çekiyorum. En önemlisi de motivasyonum yok. Önceden hiç böyle değildim çok azimli bir öğrenciydim ama üniversiteden mezun olunca ne azim ne kazanma hırsı kaldı bende. Bu motivasyon kaybını nasıl düzeltebilirim? Ve KPSS ye hazırlanmak için önerileriniz nedir şimdiden teşekkür ederim 🫶🏻 Motivasyona çok ihtiyacım var 😂 (KPSS B gurubuyum bu arada)
lidokain kibritci_kiz bebeyi ayağımda sallarken ders dinliyorum o uyyunca test çözüyorum düzenli gitmiyor veya yeterli değil benim gözümde ama yne de en kotu ders dinleyip uyuyorym.
Bugleminannesi28 kibritci_kiz bebeke çok çok çok zor ben başlamıştım 8-9 ay kala cografya video izlemiştim 5-6 tarihte sonlara gelmiştim ve test çözüyordum ama araya bebeğimin geceleri uyumamasi verim ayağımı kırmam vs vs derken hersey üst üste geldi ve düzen feln kalmadı malesef bende annemi çağırdım 2 ay gelip bakacak kızıma bende günde 7 saat çalışacam. Artık elden ne gelirse bebekle ancak bu kadar oluyor. Bide ben 2 aydada verimli çalışıp güzel yerlere geleceğimi düşünüyorum kendimde o başarı ve azmi görüyorum gorumcem mezun olalı 10 sene oldu okuldan ve sıradan birçoğu okudu ki dersleri çok kötü matematik turkce feln ama hicbirsey bilmeyip kpss ye 1 ay kala çalıştı ve bebeğiyle 81aldi atandı şimdi tekrar hazırlanıyor başka birsey istiyorpuanini yükseltmek istiyor
Kediperest Bebegim seneye 1 yaşına girecek ben de seneye uzaktan eğitim alıp başlamayı düşünüyorum yolunuz acık olsun
lidokain kibritci_kiz alt yapıya bagli ya 4 ayda güzel puan alanda var 1 sene çalışıp alanda. Ben kendim için bir sene pay biciyorym anca biter 😀
kibritci_kiz Bana bi motivasyon fırlatın. Oluru var mı olmaz mı ona göre çalışmaya başlayacağım KPSS anneleri , kazananlar, çalışanlar nerdesiniz helpp😂😂