pinar_efe Seri2145 ilginç olan kanlı kaka ve mukus artık yok . Ama kilo alımı az ve sıkça yeşil kaka yapıyor teşekkür ederim
Seri2145 pinar_efe olmaması iyi birşey yeşil kaka alerjiden de olabilir veya siz üşütmüş olabilirsiniz çocuğa sütten geçmiş olabilir veyahut çocuk üşütmüş olabilir
kafamdakifazlalik ayseylmz1 doktora gittik makatta çatlak olduğunu söyledi bende gördüm krem kullandık bu hafta içi kontrol var ama ben bu süreçte tekrar kan gördüm ay çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu çok zor gerçekten anlaşılması
ayseylmz1 kafamdakifazlalik çok gecmıs olsun inşallah kısa zamanda geçer 🥰 Evet baya zor ama artık tecrübeli olduk 😔
kafamdakifazlalik mirz doktor tahlil istemedi makatta çatlak var dendi ama tekrar gördüm haftaya kontrol var muhtemelen diyet yaptırır artık
mirz kafamdakifazlalik cok gecmıs olsun cildinde kızarıklar varmı pullu gbı benim oğlumun hem gızlı kan hmde iltihaplı gbı kızarıklar vardı
kafamdakifazlalik mirz yok bizde deride hiç belirti yok mukuslu kaka kanlı ve sesli yapıyor tuvaletini
ftmkpuc Diyetlerden sonra süreç nasıl ilerledi belirtiler ne zaman geçti gazlı ve ıkınan bir bebeğim var ondan dolayı çok huzursuz ne zaman düzelmeler başlıyor
mirz kafamdakifazlalik hmmm kontrole götürun siz tekrar bıze 4 ay kan tahlili verdik kakasını desteksiz yapamyrdu. B12 vıtamın eksikliği ve bagırsak tembelliği teşhisi konmustu cok sukur atlatyrz yavas yavas. 5 iğne vurmuslardı 5hafta takıpteydık