kafamdakifazlalik 3 defa oldu kakasında kan gördüm şuana kadar , pulbiber gibiydi ve kırmızıydı sebebi nedir bugün de resmî tatil olunca gidemedim doktora 🤦🏼♀️
zeynepmelinda kafamdakifazlalik aynısı bizde de olmuştu. Doktora götürdüğümüzde idrar istedi kan alerjik olabilir deyip idrarda enfeksiyon görmüştü antibiyotik kullanmıştık. Alerjisi olabilir bir şeye sürekli denediğimde et yediğimde olduğunu görmüştüm
Seri2145 kafamdakifazlalik bu sorun bizde de oldu ve bu sorunla çok mücadele ettik sonunda inek sütü ve yumurtaya alerji olduğunu tespit ettik birkaç ay sonra kendiliğinden geçio yediklerinize dikkat edin deneme yanılma yöntemiyle bulduk ama çok zor süreçti allah kolaylık versin
kafamdakifazlalik zeynepmelinda 3 defa oldu yani sürekli yediğim şeyleri yedim dün sabah sütlaç yedim bugün gördüm diğer yediklerim normal şeylerdi sonradan çıkıyor mu alerji acaba 🤦🏼♀️birde çok huzursuz sürekli mızmızlanp duruyor
kafamdakifazlalik defnemiraybebek araştırdığımda alerji karşıma çıkıyor ama kakası mukuslu değil o benş durduruyor
kafamdakifazlalik nino33 2aylık Pamukçuk çıkmış ağzında , geçen hafta doktora gösterdik arada öksürdüğü için solunumu vs iyi dedi zaten doktordan çıktıktan sonra kanı gördüm gidip soracaktım eşim normal dedi durdurdu beni 🤦🏼♀️
defnemiraybebek kafamdakifazlalik hem mukuslu hem kanlı olacak diye bir kaide yok ki ama siz bir randevu aldığınız da sorun ya fa fotoğrafını çekip gösterin
nino33 kafamdakifazlalik Eşiniz neye göre normal dedi acaba yani çok özür dileyerek söylüyorum hattım değil belki ama eşiniz kanlı sicsa normal mi diyecek acaba
kafamdakifazlalik defnemiraybebek çok teşekkürler ben fotoğrafını çektim yarın ilk işim doktora gitmek olacak 😔
Seri2145 kafamdakifazlalik alerji olmamasına sevindim kabız mı bizde alerji iken kabızlıkta vardı fitil olmadan yapamıyordu ve çok ıkınıyordu uzun bir süre de kabızlıkla mücadele ettik
kafamdakifazlalik Seri2145 aslında kabız değil gazını da güzel çıkarıyor ama çok fazla ıkınıyor herhalde bu sebep oldu
Seri2145 kafamdakifazlalik bizde de çok ıkınma vardı çocuk kızarıp nefes nefese kalıyordu siz rahat yapabilmesi için poposuna zeytinyağı sürün her bez değişiminde
kafamdakifazlalik Seri2145 ya doktor makatı için krem verdi gaz damlası verdi bunları kullanıyorum ama kakası gittikçe azalıyor anlamadım 🤦🏼♀️krem süreci bitsin zeytinyağına geçeceğim
kafamdakifazlalik Seri2145 yani emziriyorum hatta emzik vardı gün içinde emziği kestim gece uykusunda veriyorum, uyanık olduğunda saat falan dinlemiyorum emziriyorum hep sütüm de var ama bi damla verdi oda bi işe yarıyor mu anlamadım