Gul-42 Betulyilmazzz bugun esıme keske ozel hastanelere para dokmeseydik dedım hasan bey o kadar guzel bakıyor ki anlatamam sana kendı muayenehanesı var herseye bakar konusur takıplı muayene sonra kontrol ucretsız
sinemissim Gul-42 evet Gul-42 evet doktorla. Ek gıda için görüşmek istiyordum ama memnun kaldınız sanırım
Gul-42 sinemissim evet bız memnun kaldık ama once gdıp muayene oluyorsun tabı yanı dırek oyle telefonla yada mesajlasma olmaz zaten gıdınce kendısı verdı telefon nosunu
umutayaz123 Gul-42 Merhaba Konyalı mısınız acaba bende bir ontoloji arayılışındayım buradaki doktor özeli önerdi ama bilemedim belki devlette de iyi doktorlar vardır diye düşündüm bildiğiniz duyduğunuz bir doktor varmı şehir hastanesi veya meram da🙏
Gul-42 umutayaz123 onkolojımı kayınvalıdem meram tıpa gıttı orada amelıyat oldu teyzem selcuk tıpa gıttı orada oldu ıkısıde cok memnunlar evet konyalıyım
umutayaz123 Gul-42 Şehir hastanesinde bende Ayşe Şimşek diye bir doktor duydum bilmiyorum duydunuz mu başka şehir olunca hiçbir doktoru bilemiyorum yinede çok teşekkür ederim 🙏