223mom Kokina07 kaç aylıkken başladınız kullanmaya doktorum yukardan kemeri yok diye önermedi bende onu alacaktım
223mom kimbumadam kaç aylıkken başladınız kullanmaya doktorum yukardan kemeri yok diye önermedi bende onu alacaktım
Kokina07 223mom 4 5 aylıkken başladık. Kemeri var ve ekstra arkasına şişme destek satılıyor kılıfı ile araştırın derim. Açıkçası kemerini hiç kullanmadık şuan 9aylık bir sorun yaşamadık
kimbumadam 223mom Ayağa kalkmadığı sürece devrilmesi çok zor 7 aylık başladık 10 aylık kullanıyoruz hala Bu arada kiwi de var ama onu sevmiyor :) bende sevemedim hantal yer kaplıyor taşıması sürüklemesi sıkıntı Antilop o kadar hafif ki yanında bile götürebilirsin tak çıkar çok kolay zaten
223mom Simsimy hareketlense ayağa kalkmaya çalışsa devrilir mi sizce . Ya da siz iş yaparken oturur halde bırakabilir misiniz
Htcana 223mom peg perego tattamia kullanıyorum çok çok memnunum pahalı ama 2.el bulursanız bile tercih edin derim kızım yemek yerken öne arkaya sallanıp dururdu, hiç durmazdı. Çok güvenilir bir mama sandalyesi fonksiyonları da çok fazla.
223mom Htcana gözüme çok büyük geliyor :( ama sağlam olduğu belli cidden çoğu kişide büyük alma pişman olursun ikea yeter diyorlar onada güvenemiyorum açıkçası
223mom kimbumadam bizimki 5 aylık doktor dik durması lazım dedi 5.15 de kullanmaya başlayın dedi hantal bir şet bende istemiyorum açıkçası ama Buda devrilir mi diye düşünüyordum bide doktor sırtı dik dursun diyince bilemedim