nihalerkan Efeninannesiii02 ben de varım bugün aralıklı oruca başladım ufaktan pilatese yaptim. 70 kiloyum hedef 60🙂
Efeninannesiii02 Balyanak3 aralıklı oruç yapabilirsin bide beyaz ekmek terine tam buğday ekmeği tercih edersin abur cuburuda bırakırsan vermeye baslayabilirsin benim 1 hafta oldu 1 ve 2. Gün zorlandım şuan iyiyim birazdan tartilicam toplam giden kiloma bakicam
Efeninannesiii02 aleynax 2.200 vermişim 1 haftada odemim yok benim yani bana göre iyi şuan 94.400 başlangıç 92.200 güncel bugün biraz kacamak oldu sabah artı gorucem kesin😅
mom-1 Efeninannesiii02 bende diyetteyim diyetisyene gidiyorum ayda 9 en fazla 10 kilo verebilirim dedi hatta 10 zor öyle kolay degil sanki ya 😜
selimalpinannesi Bende 1.5 ay oldu 98 kilo ile başladım 89 dum en son almadıysam😊 bu arada 2 yıllık evliyim 62 kiloydum 2 senede 36 kilo aldım zaten sadece hamilelikte 30 kilo almıştım🥲
Balyanak3 selimalpinannesi bende iki senelik evliyim evlendiğinde 67 69 arasında gidip geliyordum hamile kaldım baya aldım 94 ile doğuma girdim en son tartildigimda 86 kgdi inşallah başarıcaz
selimalpinannesi Balyanak3 hadi inşAllah canım şu kilo problemi yüzünden evden çıkasım gelmiyor her gören sana ne olmuş ya da sen kendine ne yaptın dikkat et diyor sanki ben bilerek böyle olmuşum gibi🥲
selimalpinannesi Balyanak3 ahh duymamak için kabuğuma çekildim birde bebeğim kolikti daha yeni yeni düzeliyor çok zor valla hem annelik hemde kilo olayı psikolojim beni terk etti😬