Bennureyla Annişler son iki gündür sıkıntı yaşıyoruz. Çok tazikli geliyor. Emme kalitemiz düştü ve en kötüsü boğuluyor. Gözleri kıpkırmızı oldu. Çok korktum. yok mu bunun bir çözümü?
Neseelii Bennureyla en sağlıklı emzirme bebeğinizi yatakta omuz üzerine koyup sizde yanına uzanarak emzirin ben hep böyle yaparım.. ve önden gelen sütü bir tık sağın..
Yagmurcmn Bennureyla ilk 15 dk sütünüzü elinizle sağın kesinlikle makina kullanıyosanız bırakın ve bu süreci herkez yaşıyor bende doktorlarada gittim tüm emzirme yöntemlerini denedim ama en iyisi sağım yapmakta buldum
tugba1993 Bennureyla ben sabah uyanır uyanmaz göğüslerimi boşaltıyorum ve soğuk uygulama gerçekleştiriyorum. Emzirirkende makas yapıyorum. Daha iyi şu anda. Evet sağmak sütü arttırıyor ama farklı bir alternatifim maalesef yok…
moma23 Bende bu sıkıntıyı yaşıyorum ve bebeğim şuan memeyi istemiyor gibi uyurken emiyor çok üzülüyorum 😕 makas yap dediler ama olmuyor
Neseelii moma23 önden gelen sütünüzü sağın.. kucağınız da değilde yatağa yatırın omuz üzeri öyle emzirin..
Bennureyla suheyla92 Neseelii Nevsevmom denedim bebeğim hiç boğulmadı yatar pozisyonda. Sağ olun hepiniz. Peki o esnada parmağımla makaslamam lazım mı ? Ben korktum yine boğulacak diye makasladım ama bilmiyorum gerek var mıydı yok muydu.
beybimeybi @“Bennureyla”#p30869647emzirmeden once elinizle 5-6 cc sağım yaptiktan sonra emzirebilirsiniz tazyikli gelmemis olur. Makine ile yaparsanız tazyigi arttirirsiniz.
Nevsevmom Bennureyla bebeğin kıvranır kafasını geri ileri hareket ettirirse hala rahatsız oluyor demek makasla o zaman güzel güzel emiyorsa gerek yok canım
Neseelii Bennureyla duruma göre bak canım bebeğin büyüdükçe bu sorun da bitecek zaten.. ama mümkünse hep yan yatırarak emzir.. zaten düz şekilde emzirmek Allah korusun zararlı..
suheyla92 Bennureyla bir deneyin isterseniz makaslarsaniz hizi kesilir diyorlar ama yatmak da yeterlidir belki sizin icin
Yagmurcmn Bennureyla en doğrusu yalnızca elle sağım yotubedan video izleyin gelmiyo sanıcaksınız ilk ama uğraşınca ve doğru yapımla elle sağımda aşırı rahatlatıyor