bikupakahvee Cookie hadi yaa bu sayfadan bakabilirsiniz o paraya kiralamaktan ise almak daha mantıklı bu abiye 4.000₺ Meliha Tarhanacı sayfasından bakabilirsiniz daha uyguna da var 🌸
Cookie bikupakahvee Benim baktığımın da kiralık fiyatı 4000 ₺ onu geçtim kargoyla geliyor beden uymama ihtimali de var, giyinmedim desen inandıramazsın da. Söylediğiniz yere bi bakayım çok güzel sizin aldığınız.
bikupakahvee alpinanneesi baya baya herkes beğendi ya çok sevindim güzel seçmişim demekki 🥰❤️ teşekkürler
bikupakahvee nehirsude0 ya bu görümcelere karşı hep bir ön yargı var ne bileyim ya o yüzden yengemle konuşurken değil 2, 4-5 kez düşünüp öyle söylüyorum söyleyeceğimi yanlış anlamasın diye 😌 Tişikkirler ya 🥰🥰
sek_kahve bikupakahvee elbise muhteşemmiş ya, kollarının ve o yakasının kumaşına bayıldım. Nereden alıyorsunuz acaba? Ben de bakayım diğer modellere
bikupakahvee sek_kahve çok sağolun 🌸🥰 Meliha Tarhanacı google dan yazıp bakabilirsiniz ben nikah elbisemi de burdan almıştım eğer birini beğenip alacak olursanız tereddüt etmeyin yani güvenilir 🙏🏻💗
nehirsude0 bikupakahvee askım bence her insan bir değil yengende kit değilse senin güzel kalbini keşfeder merak etme elbiseyle ayakkabiyada bayıldım tam Sindirella olursun kocan için ayakkabının eşini merdivende süsurmeyi unutma ama❤️