cinarinannesiiii Kızlar anneler gününe eşim Dyson alıyım dedi v15 v12 arasında kararsız kaldık bide kendi sitesinde stokta yok ne zaman gelir ve kullandığınız v12 v15 memnun olanlar yazabilir mi bilgisi olsun
Noname21 cinarinannesiiii internetten almayın avm ler de standı oluyor Ordan alın ben görüyorum hepsinden var Ben v11 kukllanıyprum ama robot süpürgeleri de çıkmış 😀
Pera48 cinarinannesiiii stokları sık sık yeniliyorlar bir hafta içinde falan. Biz alırken öyleydi yani. Haber ver seçeneğine tıklayın mail gelsin
bakkalemzigi cinarinannesiiii ben v12 kullanıyorum hafif çok memnunum . Stok için haber vere tıklayın bir kaç güne mesaj geliyor
Pera48 cinarinannesiiii vardır bir hayır 😊 ben de keşke bu kadar para verip dyson almasaydık dedim. Ben bosch istiyordum eşim illa dyson istedi
melera cinarinannesiiii daha bugün yaptım 3+1 evin temizliğimi🌿 yatak koltuk kum topluyo resmen pratikliği güzel 12nin iyi yanı hafif 15ten. Ama bence cok yeterli yani gücü
momybaby Pera48 bosch cekim gücü azaliyor. cevremde ben dahil hepsinde ayni oldu:) pişmanlık baska bi sey değil. smdi dyson kullanıyorum. bosch çalı supurgesi bunun yaninda
imeaeb cinarinannesiiii Ben gen5 kullanıyorum çok memnunum pratiklik istiyorsanız v12 iyi ama v15in şarjı daha uzun süre gider ve bence söylendiği kadar ağır değil almışken v15 alın derim
Duygu444 cinarinannesiiii v8 düşünürseniz sadece 4 ay kullandım satıyorum yada başka ilgilenen varsa duyurulur 🎉🎉
refresher V15 kullanıyorum memnunum ancak sürekli çalışması için tuşa basılı tutman lazım elini, elimi tuşun yerleşimi itibariyle yormuyor ama sanırım v12 öyle değilmiş cinarinannesiiii