1Umut cevriyeee normalde yün makinede yıkanır,sadece yumuşatıcı ile ama yorganı konusunda emin olamadım.Toplanma olabilir.Kuru temizleme yapan yerlere sorun bir,belki onlar yardımcı olur Ya da çevrenizde yorganci varsa en doğru bilgi onlardadır .
cevriyeee 1Umut teşekkürler anneme sordum soğuk suda yumuşatıcı koyup yıka dedi su an makinede umarım birsey olmaz 😂
1Umut cevriyeee rica ederim,annem de makineye atar yumuşatıcı ile.Ama yorganı öyle tıkladığını duymadım,ondan emin olamamıştım. Zahmet olmazsa yorganın son durumunu da haber edin bari,bir fikrimiz olsun 🤗
cevriyeee KuzeyinAnnesi03 yıkadım canım ya sorun olmadı oğlumun yorganıydı küçüktü büyük yorganlardan değildi
gamzeci Ben pamuk kullanıyorum ama gorumcem ler fılan yünü makınaya atıyor yumuşatıcı ile toz birbirine yapıştırıyormuş
findikfarem cevriyeee nasıl toparlanma oldu mu benimde kızımın el yapımı yün hiç açıp yakamakla uğraşmak istemiyorum bende deneyeyım bişey olmadıysa
cevriyeee findikfarem günaydın bir sorun olmamış ama yorgan tek kişilik yorgandan bi tık daha küçük oğlumun yatağının altına seriyordum döşek gibi büyük boy olsaydı sorun olabilirdi sanırım soğuk suda 400 de sıktım