ebrarcansu01 betul27 oh maşAllah suphanAllah bende bugün çok ağladım çok korktum başıma ilk kez gelinxe çok teşekkür ederim ❤️
betul27 ebrarcansu01 cok normal hissettiginiz duygular cunku aynilarini yasamistim Ama hic korkmayin icinizi ferah tutun 🫶🏻
aysimamelike ebrarcansu01 bana da ilk vajinal ulturasonumuzda yani bebegi ilk ogrendigimizde kist görünüyor demişlerdi sonra birdaha hiç duymadım sormadım ben bile unuttum normalmiş böyle şeyler korkmayin 🫶🏻
benuykukadiniyimm ebrarcansu01 bizimde öyleydi 7. Ayında gittiğimde kapanmıştı bile parlaklık.Bişey olmuyor yani korkmayın ☺️
ebrarcansu01 Susamana çok teşekkür ederim 2 Mayıs a randevu aldım gidicem inşAllah hepinizden Allah razı olsun ❤️🙏😊
Ogretmenannex ebrarcansu01 olabilir çoğunlukla erkeklerde oluyormuş ama bence korkulacak bir şey değil
Zeyyyynep ebrarcansu01 evet benim kızımda da vardı ayrıca kafasında da 4 tane kist vardı birsürü şey söylediler ama doğuma yakın hepsi geçmişti şuan 11 aylığız çokşükür
cevik22 aselkus09 merhaba 16 haftalik hamileyim bebeğimin bağırsaklarını parlaklik varmış dr onerirmisiniz perinatoloji de olur