fatmanur1616 Kızlar merhaba kızım 4 aylık demir ilacına yeni başladık normalde d vitamini uykuyu etkiliyor diye sabah veriyordum. Demirde öyle birşey var mı sizler ne zaman veriyorsunuz? d vitaminiyle ikisi peş peşe verilir mi? yardımcı olabilir misiniz? 🙂
6158alp fatmanur1616 bn peş peşe verıyorm ama dogru mu yapıyorm blmıyorm . Bn d vıtamınınıde onuda akşam verıyorm uykuyu etkiliyor mu bılmıyorm
aysebb fatmanur1616 Ben demiri sabah veriyorum uyandıktan sonra aç karnına, beslenmeden en az yarım saat önce oluyor. D vitaminini ise öğlene doğru 11 gibi genelde
Minikaola fatmanur1616 aralarında en az 1 saat olması lazım. Demirin emilimi en iyi aç karnına alındığı zaman oluyor. Sabah ilk uyanınca demir verirseniz daha iyi olur. Biraz bekler mama veya emzirme yaparsınız. D vitaminini de 1 saat sonra
bircemoms fatmanur1616 merhabalar demir ilacını herhangi 1 saatte verebilirsiniz bu arada D vitamini uyku yapmaz bildiğim kadarıyla tam tersi uykuyu açar
fatmanur1616 6158alp aysebb Minikaola Hepinize teşekkürler kızlar o zaman bende sabah kalktığında demir veriyim yarım saat sonra da emzirir sonra d vitaminini veririm🌸
kahvelisianne 6158alp d vitamini aksamm verilmez uyku geriliği yapar özellikle sabah ilk amma yada memedej sonra verilmesi gerekiyor d vitamini tok demirn ilacı ile arasında 1 saat olsun ve verdikten sonra yarım saat emzirmeyin demiri
bebitonunannesi_ Minikaola damlayı hiçbir şekilde içmiyor ,bende kahvaltıda içeceğine damlatıyorum,yanlışmı yapıyırum
Minikaola bebitonunannesi_ bunu bilmiyorum ama fısfıslı başlık takın o zaman hoşlarına gidiyor bebişlerin
fatmanur1616 kahvelisianne demir ilacı ağızda kalırsa dişlerde kararma yapıyor deniliyor ama sonrasında ne verebiliriz su versek olur mu acaba
Endoplasmic_reticulum_ fatmanur1616 normal hatta siyah bile olabilir, kabızlık yapar o sebeple gün aşırı gerçek zeytinyağı verebilirsiniz 1 çay kaşığı