denizprenses1912 -Drkegsbl- Allah kolaylık versin 🥰 ben de rutin temizliği bitirdim,bebisimi uyuttum. Şuan kocamla kahve keyfi 😂☕ bebiş uyanınca da onu dışarı cikaricam nasipse 🌺
Milkmama -Drkegsbl- her sabah ve akşam ailecek yürüyüş yapıyoruz bizim göle yakın evimiz doğası harika 🌳 onun harici evde rutin işler.
merve171214 -Drkegsbl- bugün bizde evdeyiz yağmurlu ama hiç sıkılmadım şimdiye kadar hiç boş geçmedi kahvaltı yaptık kalktık annemle teyzem geldi kahve içtik sonra oğlumun arkadaşı geldi iki saat oynadılar öğlen uykusuna yattı o sıra kızımla oynadık şimdi teyzemi bekliyorum üçüncü kahveyi içmek için 5 dakikaya geliyorum dedi hala gelmedi 😂
Zzeynepasell merve171214 Ayyy nasıl nimet nasılll 😍😍Arada kaçamak yapıp anneme veriyorum yoksa asla onunla tek başa çıkamammm 😂😂
damlanurunannesi11_ -Drkegsbl- Evi hizmetçiye devrettim kocamla bol bol gezicezzzzzzz 😅😅😅😅😅😅 demeyi aşırı isterdim 😅 nasıl geçsin anam bebek çamaşır bulaşık yemek şimdi yemeğe girişicem adaletini sevim dğnya 😅😅😅
feyzaninemresi -Drkegsbl- benim günüm taşınma telaşındayız bugün yatak odasının yerleşme günüydü onu hallettim görümcem de yardıma geldi. Son olarak koridorda birkaç torba var onlara bakicam sonra süpür sil bitti ay 2 çocukla ev taşımak ne zormuş fazla esyam yok diyordum ama bitmiyormuş yahu 🤦🤦🤦
merve171214 Zzeynepasell bizim kahvaltılar ve akşam yemeği bir arada yeniyor annem yemekleri yapıyor ben çocuklara bakıyorum 😊
Zzeynepasell merve171214 Allah onları başımızdan eksik etmesin anne olduk ama hala annemize ihtiyaç duyuyoruz