Duriskonunannesiii Yagmursnn hayır sigara kullanmıyorum çok da yemek yiyorum yani sanırım enerji olarak gidiyor
Yagmursnn Sarikuzumalp benim bu boyla 68 e kadar yolum var hatta 70 ulan jsjsjjdjd boyum 153 bu arada ahahhahaha
biimiyomyardimet Yagmursnn eğer emziriyorsanız hiç almaya çalışmayın derim 😅 Emzirme bitince misliyle geri dönüyor 🥶
Sarikuzumalp Yagmursnn Ay ben diğer kullanıcı ile karıştırdım seni zayıflamak istiyorsun sandım hahaha 😂
Yagmursnn Duriskonunannesiii ben sigara kullanıyorum yani kendimi bildim bileli günde bir paket içerim bu benim için çok büyük bir etken bir paket sigara + 1500 kalori çünkü ve yediklerimin emilimini azaltıyor metabolizma hızlandırıyor falan filan ben çok çoğu sigaraya bağlıyorum almadığımı o yüzden sordum ama kanında herhangi almanı engelleyen bir durum yoksa parazit tahlili verebilirsin o da çok etken çevremde senelerce kilo alamayıp midesinde parazit çıkan insan var ilaçla tedavi olup ciddi kilo almıştı
Duriskonunannesiii Yagmursnn kendimde hemsireyim zaten herhangi bir eksikliğin veya bir hastaligim ,parazit durumu yok tamamen metabolizmayla alakalı ,bir de çok pasif insan da değilim çocuktan önce de yine yerinde durmayan biriydim onun da etkeni olduğunu düşünüyorum
Kubraoztrk bambammom bu hapı bende kullanmak istiyorum ama gün içinde nasıl çok sersemletti mi acaba çocuğuma tek bakıyorum sürekli uyku halinde olırsam nasıl bakacağımı bilemedim kullanmadım o yüzden benim de yeme düzenim yok iştah sıfır gümde bir öğün yiyorum heralde bazen iki 🥲
Yagmursnn bambammom canım ben bu hapı aldım üç gündür yarım içiyorum iştahım falan aynı zamanla mı açılıyor sende nasıl oldu ne zaman kilo yapmaya başladı